eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2009. - hsp- tako je moralo bit !

Go down

Svibanj 2009. - hsp- tako je moralo bit ! Empty Svibanj 2009. - hsp- tako je moralo bit !

Postaj  InChY 30/5/2009, 13:27

Poštovani egrađani,

Predsjednički izbori se bliže, s toga vam moram iznijet poziciju HSP-a na tim izborima . HSP ne želi pod svaku cijenu doći do vlasti ili do pokoje ministarske fotelje. S toga odlučeno je sljedeće:

Imali smo tri opcije:

1. Koalicija s HDS-om,

2. Koalicija s HLD-om,

3. Samostalni izlazak na izbore s našim kandidatom.

Odlukom vijeća HSP-a, koje se sastoji od najaktivnijih članova, točnije od 15 članova koji su sljedeći : dado shimke, kole26, Mario Kamenjak, LaponacCro, kvesko, croNemesis (Nikola Stojanov), nikec, general gus, mirko metak, tom cat, jurij aly, vampir_bjesni, sshadow11 i el_croat, odlučeno je sljedeće.

Prvu opciju kao takva nije došlo ni do rasprave jer je neprihvatljiva za sve članove HSP-a. Jednostavno koalicija HDS-a i HSP-a neće nikad bit moguća. S toga prva opcija ispada iz razmišljanja odmah u startu, kao najlošija.
Druga opcija bolja od prve u svakom slučaju,
HLD je jaka stranka sa jakim pojedincima unutar nje, na prošlim izborima je imala odličnog kandidata ali nisu uspjeli. Ovaj mjesec sa koalicijom, kako je za sad vidljivo u kojoj su i HSN i HSR. Malo ironična koalicija, ali dobro. Ali s lošijim kandidatom nego na prošlim izborima. S toga HSP nije mogao prihvatit tu koaliciju kao najbolju opciju iz više razloga : „ loš“ kandidat tj. ejavnosti nepoznat, preveliki broj stranaka u koaliciju svakakvih opredjeljenja, u kojem će svakako doći do sukoba ako dođu do vlasti , loše za eHr.

Glasanjem i izglasavanjem na temelju većine odlučeno je da će HSP na sljedećim izborima ići sam sa svojim kandidatom. Isto tako glasanjem odlučeno je da taj kandidat budem ja. Iako ja nisam bio za neke od ovih stvari koje su odlučene na sastancima, prihvaćam ono što je odlučeno, s toga se kandidiram za predsjednika eHrvatske na izborima dana 5. Svibnja. HDS-ovci će sa smiješkom na licu čitat ovaj članak, jer ovakva događanja idu njima u korist, što je slučajno i nenamjerno, al jednostavno tako je odlučeno i tako je moralo bit.

Naravno znam da neke velike šanse za pobjedom nemam, ali svi koji ne znaju za koga glasat glasajte za mene !! Wink … i pokažite eHrvatskoj da imate isto mišljenje kao i mi, da niste ni za prvu, ni za drugu opciju, nego za treću !

Program će bit izložen u idućim člancima .

Članovi tima u slučaju dobivanja izbora neće bit samo iz redova HSP-a, nego svi sposobni i voljni rada.

Samo i jedino za eHrvatsku.

mrgood
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.