eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2009. - HSP tjednik II

Go down

Svibanj 2009. - HSP tjednik II Empty Svibanj 2009. - HSP tjednik II

Postaj  InChY 30/5/2009, 13:28

Predsjednički izbori su gotovi. Kao što svi znate novi predsjednik je bivši premijer Ivan Radman.

Čestitam na pobjedi u ime HSP-a. Ja ko predsjednički kandidat HSP-a dobio sam 160+ glasova sta je dobar rezultat, ukupno 17% glasova, s time smo pokazali da smo i dalje jaki, i da opravdano imamo 9 zastupnika u kongresu. Radom, trudom na iduće izbore ćemo bit još jači. Ovim putem i zahvaljujem svima koji su glasali za mene. Naravno(za sad:) nisam se mogao nosit sa koalicijom i hds-om. Ali i to će se u budućnosti promijeniti. Koalicija je skupila 384 glasa, a HDS 406.


Interesantna je činjenica da je sinoć bio pun mjesec, s toga svekoliko pučanstvo lijepe nam naše eHrvatske, povampireno od mjesečine je glasovalo u kasnim noćnim satima za Radmana;), s toga je Ivan Radman dobio izbore. Šteta što JJ ili ja nismo računali na „vampire“ i okrenuli predizbornu kampanju u tom smjeru. No na greškama se ući.


Svakako čestitam i FF koji je pobjednik izbora u BiH.


Ukupno na eHr predsjedničkim izborima je glasalo 952 ljudi, što je za 104 manje nego na prošlim predsjedničkim izborima, a opet 77 više nego na prošlim kongresnimi izborima.


Idemo dalje sta se HSP-a tiče u nove radne pobjede. Stranački izbori su pred nama, svi koji se misle kandidirat za predsjednika stranke, neka na forumu HSP-a iznesu kandidaturu, kako ne bi došlo do padobranaca. I kako bi njihove zamisli i ideje za jačanje naše stranke bile vidljive svim članovima stranke.


Statut stranke je izglasan i bit će objavljen na wiki stranicama stranke. Sve unutar stranačke odluke će se donosit po statutu stranke.

Promocijski tim je započeo sa radom.


Organizacija HSP savjetnik radi i dalje. S toga svi kojima je pomoć potrebna neka se jave, dobit će je. Ili u kruhu, giftovima, ili u savjetima, svako pitanje je dobro došlo.


Molio bi se HSP-ovce da se preplate na službene novine, tako da bi ostali u toku sa svim informacijama i obavijestima.


Oni koji još to nisu neka se registriraju na forum HSP-a.


A svi drugi koji još to nisu neka se učlane u HSP. Jer HSP je prava stranka za Vas !


Pridružite nam se u večernjim satima (21-23) na chatu HSP-a. Jer skupa smo jači.Pozdrav i hvala na čitanju,


mrgood
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.