eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2009. - ***HRVATSKA BUDUĆNOST-Q5 Hospital i Defense system velesila***

Go down

Svibanj 2009. - ***HRVATSKA BUDUĆNOST-Q5 Hospital i Defense system velesila*** Empty Svibanj 2009. - ***HRVATSKA BUDUĆNOST-Q5 Hospital i Defense system velesila***

Postaj  Vladimir Andreev 31/5/2009, 21:00

Dragi građani RH

Neki od vas su već prije nekoliko dana primjetili povećanu brojku construction radnika koje su naše training tvrtke izbacile na tržište rada. Dobio sam dosta upita baš na tu temu i na njih nisam konkretno odgovarao dok projekt koji sam zamislio ne finaliziram. Eto došlo je vrijeme da Vam svima objasnim o čemu se u stvari radi.

Gledajući ponudu i potražnju(vec duži vremenski period) te realizaciju "trampe" q5 hospitala i defensa systema došao sam do zaključka da je u stvari potražnja za jedan dobar postotak veća od same ponude.

U dogovoru s Vladom RH i njihovim odobravanjem ovog idejnog projekta za budućnost naše domovine, danas je osnovana prva od organizacija u lancu HRVATSKI CONSTRUCTION CENTAR.U sklopu organizacije se trenutno nalazi Croatian Hospital System Q5,koji ce odmah krenuti s radom i proizvodnjom bolnica za izvoz.


Primarni cilj ovog projekta je napraviti od eHrvatske PRVU construction velesilu u eRepubliku.
Do sad se niti jedna država koncetrirala i usmjerila na ovu granu ekonomije.. mi smo prvi.
Pod Hrvatskom gospodarskom komorom već imamo jednu q5 hospital trvrtku, Bio cro q5..koja ne može udovoljiti potraznji erep trzista. Imamo i q3 defense ..koji sam ugasio prije 2 tjedna zbog male potražnje, i što prije to bolje, njemu treba upgrade na q5.

Što će otvaranje novih q5 defense i hospital tvrtki donijeti eHR?

-postat ćemo prepoznatljivi proizvođaći constr. q5 sustava u erep zajednici.Svakoj državi trebamo biti asocijacija na sam spomen zaštite njihovih regija. (Treba nam q5 bonica,ahaa.to Hrvati proizvode i imaju na lageru garant...)
-sigurnost kod kupoprodaje proizvoda, firme su pod državnom inegrencijom
-priljev golda u državnu blagajnu(gold je ekonomski nukleus ove igre, a hospital i def sustavi se naplaćuju izričito u goldima)

Naravno,niti jedan početak nije lagan,pa tako ni ovaj. Ovo je investicija i projekt koji će dati rezultate tek u budućnosti..velike rezultate. Dati će ih nekoj novoj Vladi, nekom novom predsjedniku.. Moramo nesto započeti nesebično danas.. da bi imali sutra.

Nadam se da će buduće Vlade nastaviit mojim koracima, te da ćemo već kroz par mjeseci imati više od 4 q5 hospital i defense tvrtki.

Rezimirajmo...

Cijena jednog q5 hospital proizvoda se kreće oko 300 golda. Možemo samo zamisliti našu budućnost. Zatvorite oči i samo malo pogledajte "naprijed".. jer tamo ispred.. je naša sigurna, moćna i "zlatna"domovina. NItko nam neće dati ništa ako se sami ne potrudimo i napravimo,a s kasom punom golda možemo mirnije spavati i znati da je Lijepa naša sigurna.

Lijep pozdrav

IVAN RADMAN
Predsjednik RH

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.