eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2009. - Pad Srbije!

Go down

Travanj 2009. - Pad Srbije! Empty Travanj 2009. - Pad Srbije!

Postaj  InChY on 3/6/2009, 22:04

Večeras negdje oko ponoći završava glasanje eBugarskog kongresa o objavi rata eSrbiji. Za sada se čini da će taj prijedlog zakona proći i da će eBugarska objaviti rat eSrbiji.
No to nije sve iz povjerljivih izvora saznajem kako sama eSrbija financira taj rat. Točnije kako eSrbi planiraju predati svoje preostale dvije pokrajne eBugarskoj nakon što se rat objavi.
Da, to znači da će kako sada stvari stoje eSrbija sutra prestati postojati, i to svojom željom.

Ono što je ovdje bitno za nas je razlog zbog kojeg se eSrbija odlučila na taj potez. Postoji nekoliko razloga kojimi padaju na pamet.
Prvi je prestanak rata sa eHrvatskom i našim saveznicima. Nema eSrbije nema ni rata.
Druga je mogučnost ta da jednom nakon prestanka rata planiraju ustanke u dvije pokrajne koje će osvojiti eBugari i tako ponovno uspostaviti eSrbiju koja više nije u ratu sa eHrvatskom i našim saveznicima.
Treći je kako planiraju preuzeti vlast u eBugarskoj jer po broju stanovnika gledano u dvije preostale eSrpske pokrajne živi više stanovnika nego u cijeloj eBugarskoj.
Čertvrta mogučnost je da planiraju preuzeti vlast u eHrvatskoj nakon što izgube svoju zemlju. Točnije da će se preseliti u eHrvatsku i pokušati je preuzeti.

Što je pravi motiv iza ovih postupaka eSrbije neznam, jedino što mogu je pogađati, a to neželim. Tako da nam jedino preostaje da čekamo i vidimo rasplet ovih događaja.
No isto tako nebismo smjeli sjediti i čekati prekriženih ruku, ovakve stvari nam samo pokazuju koliko događaji u eRepublici mogu biti nepredvidivi i iznenadni. Opasnosti se nalaze sa svih strana i ono što je dodanas izgledalo kao rješena stvar odjednom se pretvara u problem.
Jenino u što sam siguran da se moramo držati zajedno i biti ujedinjeni jer čemo se jedino tako sa sigurnošču moči obraniti od opasnosti koje vrebaju na svakom koraku.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.