eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozujak 2009. - Upute za ratno stanje

Go down

Ozujak 2009. - Upute za ratno stanje Empty Ozujak 2009. - Upute za ratno stanje

Postaj  InChY 3/6/2009, 22:06

NAKNADNO DOPISANO:

Sve što se u tekstu koji slijedi govori o zaposlenicima Agram constructa vrijedi i za zaposlenike Tierra morena, grano oro!

Pozdrav svim zaposlenicima tvrtke Agram construct kao i svim ostalima koji čitaju ovaj članak. Kao što ste već čuli, uvedeno je ratno stanje u državi zbog navještenog rata eSrbije eHrvatskoj. Ovaj članak neće se baviti političkim implikacijama koje su dovele do rata, već je namijenjen davanju korisnih savjeta zaposlenicima Agram constructa kao i svima ostalima koji rade u eHrvatskim firmama kako da se ponašaju.

Za početak molim sve zaposlenike Agram constructa da ostanu na svojim radnim mjestima i da se ne uznemiravaju previše oko sukoba. Proizvodnja se nesmetano nastavlja i svi vaši odlasci u borbu na teritoriju eHrvatske i izglednije eSrbije ne povlače potrebu za preseljenjem, već sve možete obaviti s lokacije na kojoj jeste ne napuštajući svoje radno mjesto.

Zadnjih dana mnogi su zaposlenici Agram constructa uz pomoć tvrtke i ministarstva putovali u rat u druge zemlje. Tako su stekli iskustvo i povećali svoj wellness. Budući da je u ovaj rat uključena eHrvatska ne trebate nikamo putovati već se možete boriti u obrambenim kao i u napadačkim bitkama ne napuštajući svoju pokrajinu. Isto bi pravilo vrijedilo da je napadnuta matična pokrajina jedne od naših savezničkih država.

Međutim, nemaju sve pokrajine eHrvatske izgrađene bolnice. Trenutno se bolnice nalaze u Slavoniji i Sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Svi koji su naseljeni u tim dvjema pokrajinama mogu se boriti u budućim bitkama između eHrvatske i eSrbije ne napuštajući svoju pokrajinu i potom se liječiti u bolnici.
Optimalno bi bilo da se oni s nižim razinama wellnessa bore samo jednom dnevno i potom liječe u bolnici, dok se oni s višim razinama wellnessa mogu boriti i više puta dnevno skupljajući tako više iskustva. Iznimno se za potrebe vojnih akcija propisanih od strane Ministarstva obrane i oni s manjom razinom wellnessa mogu boriti više puta dnevno. Važno je zapamtiti da sudjelovati u borbi mogu samo oni kojima je razina wellnessa 40 i više. Isto je tako važno napomenuti da se liječit u bolnici smijete samo jednom dnevno.

Tvrtka Agram construct pomoći će u preseljenju svojih članova u Slavoniju koja ima Q5 bolnicu i blizu je eSrbiji te može biti napadnuta (izuzimaju se djelatnici koji su već u Slavoniji ili u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj). Bez obzira u kojoj se pokrajini unutar eHrvatske nalazili, možete raditi u Agram constructu koji je smješten u središnjoj Hrvatskoj. Pozivamo ih da se jave u upravu tvrtke u GioCorp kako bi im dali karte za preseljenje.

Ne zaboravite da borbom stječete nužno iskustvo koje će vam koristiti u daljnjem ratovanju, a liječenjem nakon borbe povećavate svoj wellness besplatno te tako povećavate svoju produktivnost u radu.
Tvrtka Agram construct pomoći će svojim zaposlenicima koji imaju prenizak wellness te se ne mogu uključiti u borbu. Potrebno se samo javiti u upravu tvrtke u GioCorp kako bismo vam poslali darove za povećanje wellnessa i karte za preseljenje u Slavoniju.


UPUTE (ukratko):

1) - - Javite se u upravu tvrtke u GioCorp da dobijete kartu za preseljenje u Slavoniju (svi osim stanovnici Slavonije i SZ Hrvatske)

2) - - Svakodnevno sudjelujte u borbama i obvezatno se liječite nakon borbe:
a) - - - - Wellness >= 90 ---- 4 borbe dnevno i liječenje poslije posljednje borbe
b) - - - - Wellness >= 80 ---- 3 borbe dnevno i liječenje poslije posljednje borbe
c) - - - - Wellness >= 70 ---- 2 borbe dnevno i liječenje poslije posljednje borbe
d) - - - - Svi ostali ---- 1 borba dnevno i liječenje

3) - - Ne zaboravite svakodnevno dolaziti na posao u tvrtku (možete ići i na trening također)


NEMOJTE:

1) - - Prestati raditi u tvrtci nepotrebno
2) - - Seliti se u druge države
3) - - Sudjelovati u borbama više od dnevno preporučenog broja


OBVEZATNO:

1) - - Borite se svakodnevno
2) - - Liječite se nakon posljednje borbe u danu
3) - - Radite svaki dan, ali tek POSLIJE borbe i liječenja u tom danu
4) - - Pratite službena glasila za izvještavanje o daljnjem stanju

U slučaju drugačijih naredbi iz vrha države ili Ministarstva obrane (posebno se odnosi na redovne vojnike) postupite prema njihovim zapovjedima, ali se prije javite u upravu tvrtke u GioCorp.

Preseljenje započinjemo tek kada počnu borbe ili kada tako naredi Ministarstvo obrane.
Borbe neće započeti prije 28. ožujka

Ovo se upute odnose samo na djelatnike Agram constructa. Svim ostalima gore napisane upute mogu poslužiti kao smjernice ponašanja na svoju odgovornost.


Za sva daljnja pitanja javite se u GioCorp!

Za sve druge informacije pogledajte službenu stranicu eHrvatske!

Za informacije o Vladi i ministarstvima!
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.