eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2009. - {Gjuro} - Službena kandidatura za kongres iz Južne Dalmacije

Go down

Svibanj 2009. - {Gjuro} - Službena kandidatura za kongres iz Južne Dalmacije Empty Svibanj 2009. - {Gjuro} - Službena kandidatura za kongres iz Južne Dalmacije

Postaj  InChY on 3/6/2009, 22:12

Drage eHrvatice i eHrvati,
stigli su nam ponovo izbori za kongres na koje sam se ovaj put odlučio i ja kandidirati, pa je ovo prvenstveno namjenjeno ljudima koji su u Južnoj Dalmaciji {iako se neću buniti ako ovo nekog nagna da se preseli i glasa za mene X-D }.

Dakle, sad bi trebao malo reći o sebi nešto? Pa, kao ni u RL-u nisam neka jako zanimljiva i intrigantna osoba. Kao što moj potpis u novinama kaže ja sam igrač Domesticus Vulgaris (domaći obični). Počeo sam eRep tamo negdje početkom veljače ali nisam neko vrijeme kužio mehanizme ove igre pa sam "vegetirao" dok nisam došao do nivoa kad sam mogao nešto više od pukog work-train-logout dnevnog igranja.
Malo-pomalo sam ulazio u štos i sad već mogu reći da dosta toga kužim i vidim, te mi je ovo sve interesantnije što vrijeme dalje odmiče.
Neko vrijeme sam boravio u eRumunjskoj ne bi li zaradio i boreći se malo ojačao. Sad kad se i to odradilo, vraćam se u moju domovinu ne bi li pomogao u neizvjesnim trenutcima koji nam slijede. Mogao sam odabrati neku drugu državu i ostati u emigraciji te zaraditi još za sebe, ali me jačanje PEACE-a i njihovo približavanje našim granicama nagnalo da se vratim i dam svoj obol jačanju CIJELE eHrvatske, samim tim i regije gdje sam rođen i živim.
Ako ste čitali moje novine onda znate da nisam od onih koji samo viču da me se čuje. Ako imam nešto za reći to ću i učiniti. Ako mi nešto smeta, pokušat ću to i promijeniti. Ono što mislim, to i govorim i stojim pri tome. Otvoren sam za sva pitanja i za sve komentare, te volim dobru živu i prvenstveno pristojnu raspravu.
Svima koji izlazite na izbore poručujem ovo: ako budem izabran, neću odustati. Svaki prijedlog, svaku ideju, svaku misao bilo nekog od kongresmena, bilo s Vaše strane ću saslušat, odvagnut i onda po vlastitoj savjesti ocijenit. Nitko nije ni više ni manje pametan , pa slobodno pitajte i nudite odgovore. Vjerujte mi, svaki će PM biti odgovoren. Ako budem izabran, nijedan prijedlog zakona neće biti prihvaćen s moje strane ako se o njemu ne bude raspravljalo. Bez obrazloženja i rasprave od mene po defaultu dobiva NO. Radit ću isključivo u korist eHRVATSKE a ne moje ili HLD-a.
Mnogi će reći "Ja sam cool, ja sam onakav, ja sam onakav ... ja obećajem ovo , ja obećajem ono". Nisam takav. Imam mane ali imam volju, imam svoje mišljenje ali sam otvoren za sva mišljenja. Radit ću najbolje što znam i to je jedino što Vam mogu obećati
Zato Vas pozivam:
Izađite na izbore. Glasajte po savjesti. Vjerujte u sebe i svoj izbor, i ako sam to ja , nitko sretniji od mene.

Pozdrav
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.