eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2009. - Brazil, velesila u usponu.

Go down

Svibanj 2009. - Brazil, velesila u usponu. Empty Svibanj 2009. - Brazil, velesila u usponu.

Postaj  InChY on 3/6/2009, 22:43

Dobar dan, vam želi poštovani građani esvijeta.

Danas sam vam odlučio predstaviti eBrazil, vlelsilu u usponu. Dugo vremena na margini svjetskih događanja eBrazil se postupno razvijao i jačao te je razvio takvo gospodarstvo na koje mu puno zemalja može samo zaviditi. Danas se ono može pohvaliti sa 5. BDP u esvijetu sa 973 golda. Za usporedbu eHrvatska je 9. sa 616 golda što i nije tako loše.

Potiho se razvijajući i nesmetajući nikome eBrazil pomalo postaje bitan čimbenik u odlučivanju i kreiranju budućnosti esvijeta. Tako su se ovih dana uključili u zauzimanje pokrajina koje su bile u sastavnom dijelu nama uvjek drage Južno Afričke Republike ili skraćeno rečeno JAR-a. Moram naglasiti da su eAustrijanci uspjeli vratiti svoju regiju od eSlovenaca upravo sato što su MPP-om eBrazilci uskočili i rasturili. S time da eAustrijanci nisu napravili ni 5 posto štete od ukpne štete koju su napravili zajedno sa eBrazilcima. Taj događaj ih dovodi na sam vrh svjetskih događnja.

Daljnjim razvijanjem gospodarstva i polaganim širenjem i utjecajem Brazil koji je nekada bio u sjeni danas pomalo utjeće na svjetska zbivanja. Ako uspiju dovesti još igrača, svojih sunarodnjaka u igru, ta gdje će im biti kraja. Smatram da eBrazil ima vrlo svijetlu budućnost i da je to primjer kako iz marginalne zemlje postati država na koju se ozbiljno može rečunati.

Vaš urednik novina
Pero Pero

Vote i/ili subscribe
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.