eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2009. - HDS - Zar je stvarno proslo 150 dana?

Go down

Svibanj 2009. - HDS - Zar je stvarno proslo 150 dana? Empty Svibanj 2009. - HDS - Zar je stvarno proslo 150 dana?

Postaj  InChY 3/6/2009, 23:01

Dragi građani eHrvatske,
Svi članovi HDSa, simpatizeri, pa i vjerni kritičari,

Nama u Hrvatskoj Demokratskoj Stranci dani jako brzo prolaze, pa tako nismo ni primjetili da smo obilježili 150 dana kao politička stranka u eHrvatskoj. Hvala na podsjećanju i lijepim željama za našu malu obljetnicu.

Dani nam brzo prolaze, čak i prebrzo, jer naši aktivni članovi su udubljeni u svoje ePoslove, a dok danas radimo, planirano sutrašnje aktivnosti. Približavaju se skorašnji izbori za predsjednika stranke, pa svog kandidata moramo dobro urediti kako bi bio lijep na stranačkoj inauguraciji. Ne želimo gledati predaleko u eBudućnost, to nije naša vizija. Naša vizija je napraviti sve za dobrobit eHrvatske danas i sutra. Sve što jedna stranka može napraviti uz potporu građana eHrvatske. Dugoročnih planova u ePolitici nema. Nema ako se ne poklonimo političkoj demagogiji, a upravo ta demagogija je posljednje što želimo povezati s imenom nase stranke.

ePolitika i učestvovanje u radu stranaka su važni dijelovi života u eHrvatskoj da bi se prepustili "profesionalnim političarima". Zato su novi članovi uvijek dobrodošli u HDS, iako mi nismo ti koji vrbuju svakog novog igrača da bi očuvali brojnost članstva. Želimo biti prepoznati po našem radu i svim istaknutim pojedincima iz eHrvatskog javnog života koji su članovi i simpatizeri naše stranke, HDSa. Želimo biti prepoznati po našem radu za eHrvatsku, a ako se želite aktivno uključiti u rad Hrvatske Demokratske Stranke, svratite na stranački forum na čašicu razgovora: LINK NA FORUM HDSa. (Registracija obavezna, pristup u kratkom roku)

Politika Hrvatske Demokratske Stranke, još jednom ističemo, prvenstveno je rad za dobrobit eHrvatske, a time i svih njenih građana. Zato smo:

1.) Hrvatska - Domovina na prvom mjestu.

2.) Demokratska - Poštivamo sva načela demokracije, pravo glasa, izbora i izražavanja, ali si i dajemo pravo neslaganja sa nečijim mišljenjem u smislu konstruktivne diskusije.

3.) Stranka - Ipak smo mi stranka, skupina ljudi koji čak nisu ni istomišljenici po svim pitanjima, ali funkcioniramo složno zbog točke 1.) i 2.) - kao stranka radimo za eHrvatsku po demokratskim načelima.


Pa kad se već hvatamo rada HDSa, navesti ćemo neke plodove našeg rada:

- Svi predsjednici eHrvatske, od samog osnutka, su bili kandidati HDSa, iako ne želimo rad predsjednika pripisati nama kao stranci. Uzimamo za primjer sadašnjeg hrvatskog predsjednika, IVANA RADMANA; Predsjednik bira Vladu, a njegova Vlada, pa i Predsjednik na čelu iste rade za dobrobit cijele eHrvatske, svih njenih građana, a ne da bi se mi kao stranka kitili ekonomsko-političkim uspjesima i dostignućima Vlade i Predsjednika.

- Trenutno je stranka sa najviše saborskih zastupnika upravo Hrvatska Demokratska Stranka. Naši sabornici svoj posao obavljaju savjesno, te želimo još jednom istaknuti; Svi HDSovi kongresnici su podržali akciju objavljenu u članku: POKAZIMO SVIJETU STO ZNACI BITI eHRVAT te je novac tj. zajednička donacija od svih HDS-ovih zastupnika u kongresu uplacena u HNB preko organizacije Tajništvo HDSa.

Unutar stranke radimo u puno opuštenijoj atmosferi, te se svrsno trudimo sto više stranačkih obveza prepustiti predsjedniku HDSa, rocker-ma Smile Naravno, to je šala. Naš način organizacije, te rada unutar stranke zadržavamo za sebe, za naše članove. A rezultati našeg rada su vidljivi na svakom koraku Vaše i naše eDomovine Hrvatske.

Ako imate ikakvih pitanja u svezi HDSa i našeg rada, slobodno pitajte, ostavite comment na naše članke, PMajte našeg predsjednika ili bilo kojeg aktivnog člana HDSa (da ih ne imenujemo, mnoge ćete naći na listi kongresnika).

Za sada toliko od nas,
S nadom da ćemo se sjetiti proslaviti 200 dana HDSa bez da o tome prvo pročitamo u novinama Wink

Sa poštovanjem,
Tajništvo Hrvatske Demokratske Stranke

I have come to the conclusion that politics is too serious a matter to be left to the politicians.
*Charles de Gaulle
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.