eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozujak 2009. - War is over, ili NE?

Go down

Ozujak 2009. - War is over, ili NE? Empty Ozujak 2009. - War is over, ili NE?

Postaj  InChY on 11/6/2009, 21:00

Kao što i sami vidite zadnjih dana smo malo posustali u "osvajanju" eSrbije.
Iz nepouzdanih izvora saznajemo da je to to, da nema više osvajanja i da ćemo ostatke ostataka prepustiti Srbima.
Sada, nameće se pitanje, da li će stanje u tim regijama ostati kao što je?
Dobili smo veliku manjinu (hmm?) u eHrvatskoj, a to su Srbi. Hrvati su podijeljeni u nekoliko stranaka. Došlo je vrijeme za zapitati se: a što ako Srbi otvore vlastitu stranku?
Ako Srbi otvore vlastitu stranku, to im jamči negdje oko 1500 glasova na idućim izborima i, budući da smo mi podijeljeni u 5 stranaka, većinu u Kongresu, a vjerovatno i predsjednika. Naši glasovi razdvojit će se po tih 5 stranaka a oni će se ujediniti i Srbi će početi vladati eHrvatskom. Zar je to zbilja ono što želimo?
Druga, pak, opcija, je da Srbi započnu Resistance War u okupiranim regijama. Obzirom da (valjda :/) neće početi RW bez da se dobro pripreme, uspjet će osloboditi regije i vratiti ih natrag eSrbiji. Ako Srbi odaberu ovaj put, iz državne blagajne ulupali smo bez veze oko 1000 golda za osvajanje eSrbije koja će na koncu opet postati dio nje same. (Imajte na umu da je šteta iz prvog slučaja puno veća, zato jer Srbi mogu prebaciti svih 1000 golda + 30K kuna u svoju riznicu i tako uništiti Hrvatsku Narodnu Baku!)
Treća varijanta, je da se svi eSrbi odsele u ostatak eSrbije. Time uopće nismo profitirali budući da nitko od Hrvata vjerovatno tamo neće (ili ne želi) živjeti, pa smo opet ulupali 1000 golda u zemlje u kojima nitko neće živjeti.
I najzad, četvrti put je da se ništa ne dogodi, u što duboko sumnjam, uzevši u obzir koliko eSrbi mrze Hrvate (budući da im sude na temelju jednog čovjeka).
Mi smo svoj potez odigrali, sada je vrijeme da eSrbi odigraju svoj
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.