eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozujak 2009. - dιrтy мιndѕ - we нave тнeм and we are noт aғraιd тo υѕe тнeм

Go down

Ozujak 2009. - dιrтy мιndѕ - we нave тнeм and we are noт aғraιd тo υѕe тнeм Empty Ozujak 2009. - dιrтy мιndѕ - we нave тнeм and we are noт aғraιd тo υѕe тнeм

Postaj  InChY on 11/6/2009, 21:01

Prvo da čestitam Robyu Petricu, ali ne zato što je pobijedio na izborima (o tome se raspisala nadugo i naširoko svaka novina u regiji, pa tako i ja ne iskačem iz paštete), nego zato što je pobio konkurenciju iz vlastite stranke [ link, da ne bude da govorim nebuloze ]. Može Copy laprdati što želi ali svi znamo da to nije bilo zbog oslobađanja eSrbije.
Po nekima, istina (pazite sad) je da je andyCro (obratite pažnju na CRO dio) zapravo Srb koji je upleten u cijeli džumbus (to sam pokrao od Copya) oko akcije "Dani Gnjeva" - AKA "Hrvatsko Lijevano željezo". Zašto Hrvatsko Lijevano Željezo? Zato jer me ovo podsjeća na situaciju kod Izraela (koja je, nažalost, bila ITEKAKO stvarna) - Palestinci su napadali Izrael nekim bijednim raketicama a oni su razrušili cijeli pojas Gaze.
Natrag na ono o čemu sam pričao prije pola minute - džumbus "Dani Gnjeva". Dakle, po nekim izvorima (komentari iz članka "Sramota"), Srbi planiraju opsežnu akciju osvajanja eHrvatske i tako nas vuku za nos. Mi mislili da je andyCro Hrvat! Kakve li zablude! (sarkazam)
Ono što ja mislim da je istina jest da je to zapravo samo namještaljka kako bi andycro izgubio kredibilitet kod nas poštenih građana (koji ponekad, ali samo ponekad, malo uzmemo iz državne blagajne kako bismo glasali baš za toga koji nam je donirao par golda Smile. Zapravo, Srbi imaju drugi plan... stay tuned, u idućem broju imamo ekskluzivu.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.