eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2009. - Vlada li ovdje licemjerje?

Go down

Travanj 2009. - Vlada li ovdje licemjerje? Empty Travanj 2009. - Vlada li ovdje licemjerje?

Postaj  InChY on 11/6/2009, 21:03

Vaš vrli urednik kandidirao se za kongresnika. Ne, to ne znači da želim 5 Golda (dobro, možda malo) niti da želim imati neki neobjašnjivi osjećaj vladavine nad vama (dobro, možda malo). Ono što želim jest poboljšati općenito stanje ovdje (ionako će nas predsjednici stranaka pilati dok ne damo svih pet golda u HNB - osim toga dao sam obećanje u Robyevim novinama da ću donirati i više od 5 golda).
Nisam posebno bogat i ne podmićujem druge. To se najbolje vidi na ovoj slici. Kao što vidite, moj budžet je veoma skroman. Radim, pošteno zaradim i jednom sam kupio paket od 20 golda. To su moje transakcije.
Sada me zanima, koliko drugih je spremno to napraviti? Koliko drugih kandidata je spremno pokazati svoj budžet ovdje, bez straha da će ga ličnovati/kamenovati/poslati u Sibir? I da li će drugi glasati za njih ako vide da nisu neki bogatuni?
Ono što želim reći, jest da nije važno koliko tko ima novaca na računu, Važno je kako će tko služiti državi na čast ili na sramotu. I zato je važno da odaberete onoga za kojeg vam srce i mozak govore da ga trebate odabrati, a ne šef vaše stranke.
~ kalamarko92
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.