eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travanj 2009. - Nebuloze kongresnih kandidata

Go down

Travanj 2009. - Nebuloze kongresnih kandidata Empty Travanj 2009. - Nebuloze kongresnih kandidata

Postaj  InChY on 11/6/2009, 21:11

Ovdje kada sam savio naslov veliki ili ne mislio sam na ego. Još 4 dana do izbora, a već su napisane glupsti. Vrag Debeli je napisao zanimljivu kandidaturu u kojoj spominje ratove i još mnogo gluposti, a hvali se sa citiram: "Uglavnom, kandidiram se za Kongres zato što mislim (odnosno znam) da sam najbolji mogući izbor i da sam jedina osoba koja ima šanse osvojiti ove izbore...te da se pod mojim stručnim vodstvom obriše potpuno velik broj svih nepotrebnih firmi i da se u svakoj regiji ostavi samo po jedna za svaku djelatnost." Za kraj je napisao: "Ja i moji pomoćnici domoći ćemo se vlasti i napraviti jebenu državu. Kako? Ostavite to meni. Jer ipak, ja sam najbolji." Da li se radi o napumpanom egu procijenite sami. Ja ću vam dati da pročitate cijelu nebulozu od prezentacije:

"E pozz svima ljudi, vidim da postoji i forum na tu igru. Imam 17 godina, Zagreb, Hrvatska, igru igram već mjesecima, malo je dosadna. Uglavnom, kandidiram se za Kongres zato što mislim (odnosno znam) da sam najbolji mogući izbor i da sam jedina osoba koja ima šanse osvojiti ove izbore. Druga stvar, moje ideje su zrele, nove i prihvatljive široj zajednici, te od njih svi imaju koristi. Iako sam već potanko u svojim novinama opisao princip svoga rada, samo za forumaše ću još jednom iznijeti neke temeljne značajke. Kao što sam već rekao, Bog je apsolutno na mojoj strani jer on želi da vas ja povedem u ovaj rat - rat protiv nereda i kaosa koji vlada igrom. Čvrstom rukom Bog i ja zavladat ćemo ovom državom, a naš glavni način rada je sreća i zadovoljstvo građana Hrvatske, koje ćemo postići samo djelovanjem na javnoj svijesti, vraćanju svojim stanovnika u državu i tako ćemo postati jaka i zdrava zajednica koja će rušiti sve pred sobom. Moj plan je taj da se novac iz svih firmi, stranaka i organizacija smjesti u državnu blagajnu, te da se pod mojim stručnim vodstvom obriše potpuno velik broj svih nepotrebnih firmi i da se u svakoj regiji ostavi samo po jedna za svaku djelatnost. Moj plan uključuju i dijeljenje para građanima koji ih nemaju, kupovanje kuća svim građanima i razbacivanje parama do maksimalnih razmjera.

Rat. Objava rata okolnim državama samo pod mojim vodstvom i božjom voljom urodit će uspjehom, te ćemo nanizati velik broj pobjeda nad Mađarskom, Slovenijom, Rumunjskom, Bugarskom, Bosnom, Albanijom i Grčkom, dok napokon ne dođemo do točke gdje ćemo objaviti rat Americi. Sada se sigurno pitate kako ću to učiniti, ali nije na vama da se brinete. Vama je samo da me podržite jer ja i bog imamo veliki plan za sve nas. Pitate se kako ću to učiniti sa mjesta kao što je Kongres? Nema dileme da hoću. Ja uzimam potpuno pravo smatrati se pobjednikom ove kampanje i srušiti sve iluzije koje vam prodaju drugi i učiniti eRep nečim drugim, zabavnijim mjestom za sve.

Ja i Bog. Mi smo jedno s drugim i sa državom. Volim vas sve, moji dragi Hrvati i želim vaš glas. Ako mi ga ne date, na kućna vrata zaprimit ćete kravlju balegu!

Btw, još nekoliko stvari zašto ćete mi dati glas ; zato jer sam zgodan čovjek, sa stilom i bez skandala oko sebe, zato jer imam dobar plan, zato jer sam ful seksi i talentiran, jer sam kul itd. Uzmite sve u obzir. Što ja to imam, a da ostali nemaju, pitate se. Sve, kažem vam ja. Ja i moji pomoćnici domoći ćemo se vlasti i napraviti jebenu državu. Kako? Ostavite to meni. Jer ipak, ja sam najbolji."

Cijeli topic možete pronaći na: http://www.edomovina.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=269

I sada se moramo zapitati da li ćemo izaći na izbore ili glasati za ovog kandidata. Moramo dobro odlučiti tko će voditi državu i kako jer jedino zajedno možemo postići sve. Molim vas da se odazovete na izbore, i da odlučujete Vi a ne drugi umjesto Vas.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.