eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2009. - VAŽNO!!! TREBA POMOĆ!!!

Go down

Svibanj 2009. - VAŽNO!!! TREBA POMOĆ!!! Empty Svibanj 2009. - VAŽNO!!! TREBA POMOĆ!!!

Postaj  InChY on 11/6/2009, 21:12

Klynn i HSR trebaju pomoć. Nadam se da znate da je Klynn službeni kanidat koji je određen od većine kandidata pa mu pružite pomoć. Jedan od kandidata je stranac, a drugi neaktivan. Molim vas da svi koji su u mogućnosti glasati glasuju za Klynna kako ovo ne bi preraslo u neke veće incidente,

Molim vote da svi vide.

Isto tako molim da svi iz HDS-a i HLD-a odu u HSR jer oni imaju samo jednog kandidata i nisu potrebni glasovi. Isto tako pozivam ljude koji nisu u strankama da odu i pomognu jedinom pravom i službenom kandidatu, Klynnu.

Evo ovdje i kratak postupak za glasanje za Klynna (oni koji imaju glas, a u stranci im nije potreban te onima koji nisu u stranci (ako niste u stranci odite na 2.)). Za bolju vidljivost desni klik i view image:

1. Izaći iz svoje stranke:2. Pronaći HRVATSKU STRANKU RADNIKA3. Učlaniti se u stranku:4. Otići na homepage i tamo izabrati događaj na kojemu piše Election day:5. Pronaći Klynna i stisnuti vote:Trenutno nisam mogao napraviti s pravim slikama pa sam napravio na drugim strankama u Rumunjskoj. Nadam se da će ovo biti veliki odaziv i da će Klynn pobjediti.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.