eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2009. - ŽIVJELA HRVATSKA!!!

Go down

Svibanj 2009. - ŽIVJELA HRVATSKA!!! Empty Svibanj 2009. - ŽIVJELA HRVATSKA!!!

Postaj  InChY on 11/6/2009, 21:13

Prije nekoliko dana gledali smo raspad Rumunjske i ATLANTISA i mislili Hrvatska je na redu no danas dobre vijesti stižu iz eSvijeta. Hrvatska je obranila Vojvodinu protiv Mađraskih trupa, Borkan predvodio RW u Podoliji i pobjedio, Bukovinu osvojila Rumunjska protiv Mađarske, a Raska je na pragu obrane od Srba. Možemo reći da je Mađraska gubitnik ovog edana.

U Vojvodini mi i saveznici smo pobjedili Mađarsku i njezine saveznike sa zidom koji je bilo 220000. Čestitam svima koji su branili Hrvatsku od PEACEA i nadam se da ćemo pobjedit PEACE.

U Bukovini Rumunjska je porazila Mađarsku. Na kraju je bilo -8000 za Rumunje. Koliko znam ZDRUG je napravio veliku ulogu u osvajanju pa također čestitke ZDRUGU. Nadam se da ćemo mi i Rumunji zauvijek biti u vrlo dobrim odnosima.

U Raskoj tenutno se zid nalazi na 65340 pa je također izvjesna Hrvatska pobjeda u ovom RW-u od strane Srba. Čestitam svima koji su branili i nadam se pobjedi.

Evo čekam da još 1 min prođe pa da mogu i napisati o Podoliji jer će tada biti gotov RW. Zid je na -10679 i to je zadnji izvještaj na 00:00. Tako da možemo i ovo reći da je pobjeda protiv Mađarske koja je danas ponavljam najveći gubitnik.

Hvatska će živjeti uz pomoć naših saveznika i na tome smo im zahvalni.

ŽIVJELA HRVATSKA!!
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.