eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Veljaca 2009. - CopyPaste071 - kandidat za Sjeverozapadnu Hrvatsku (HDS)

Go down

Veljaca 2009. - CopyPaste071 - kandidat za Sjeverozapadnu Hrvatsku (HDS) Empty Veljaca 2009. - CopyPaste071 - kandidat za Sjeverozapadnu Hrvatsku (HDS)

Postaj  Johny Stulic on 19/4/2009, 15:09

CopyPaste071 - kandidat za Sjeverozapadnu Hrvatsku (HDS)

Prenosim svoju kandidaturu sa nacionalnog foruma.

Štovane građanke i građani eHrvatske, dragi sunarodnjaci,

obraćam Vam se ovom kratkom porukom kao uvodom u svoju kandidaturu za, nadam se, svoj drugi mandat u eHrvatskom Saboru. U još uvijek tekućem sazivu parlamenta građani Like i Gorskog Kotara ukazali su mi svoje povjerenje, koje sam nadam se opravdao predanim radom u saborskim klupama. Sada za povjerenje molim građane Sjeverozapadne Hrvatske.

U eRepubliku sam (nadam se) poznat kao CopyPaste071. Član sam Hrvatske Demokratske Stranke (HDS) od njenih samih početaka, a odnedavno su mi povjerene dužnosti stranačkog Tajnika. Aktivno sudjelujem u definiranju stranačke politike, njenih programa i projekata. Kao primjer projekata na kojima sam radio izdvojio bih projekt 'Povratak' koji je spreman i samo čeka predsjedničko zeleno svjetlo da krene u realizaciju. Iznimno se ponosim radom na stranačkom Statutu i Manifestu u ranim danima stranke.

Ipak, ono što mi je sigurno najdraža stvar u cijeloj igri je angažman u Zavodu za zdravstvo RH. Imam čast i zadovoljstvo biti na čelu ovog Zavoda gotovo mjesec dana. U tom periodu aktivno sam radio na realizaciji projekta 'Registar kritičnog wellnessa' kroz koji je potrebitim građanima eHrvatske podijeljeno preko 1000 giftova. Kao direktor Zavoda, upravljam tvrtkom Državni pokloni Q1 čijim uposlenim Zavod je podijelio dodatnih 375 giftova. Pored toga, aktivno sudjelujem i u ostalim projektima Ministarstva Rada i Socijalne Skrbi, poput POWER.HR i Povratka, projekta koji nam tek dolazi.

Ponosim se svojim učinkom u ovom sazivu Sabora. Nisam propustio glasati ni na jedan prijedlog, dok su oba moja prijedloga izglasana u zakone. Aktivno se zalažem, a to namjeravam činiti i dalje, za veću disciplinu pri predlaganju zakona. Tužno je vidjeti kako se dragocjeni prijedlozi bacaju u vjetar, o napuštanju zastupničkog mjesta da i ne govorim. U suradnji s kolegama iz HDSa, ali i drugih stranaka, i dalje ću predano raditi na podizanju kulture u sabornici.

Ne namjeravam Vas dalje zamarati pričom o sebi, manje-više sam prosječan stanovnik eHrvatske. Imam svoje novine, Winter is Coming, suvlasnik sam tvrtke, aktivan sam na nacionalnom i stranačkom forumu, pripadnik sam oružanih snaga eHrvatske (ali kao zastupnik nisam član nijedne gardijske brigade). Dakle, ništa posebno, niti senzacionalno. Trudim se da moj rad bude ono po čemu me ljudi pamte.

Na izborima za Kongres u srijedu kandidat sam Hrvatske Demokratske Stranke za Sjeverozapadnu Hrvatsku. Ukoliko ste prepoznali moje zalaganje, rad i predanost, nadam se da ćete mi povjeriti svoje povjerenje i svoj glas.

Sad je trenutak velikih odluka! Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!

CopyPaste071

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

https://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.