Lipanj 2009.- ...:::Izvanredne mjere Vlade eRH:::...

Go down

Lipanj 2009.- ...:::Izvanredne mjere Vlade eRH:::... Empty Lipanj 2009.- ...:::Izvanredne mjere Vlade eRH:::...

Postaj  Reverend Kane on 29/6/2009, 20:32

Gradjanke i gradjani eHrvatske,

Kao sto i ptice na grani znaju, Srbi uz ogromnu pomoc PEACE-a su napravili TO (takeover) nase eDomovine. Taj „srpski“ TO nam donosi puno problema za ekonomiju, te je vazno da svi postupite po uputama u ovom clanku.

Pogledom ovdje mozete vidjeti kako su na izglasavanju promjene poreza koje su stavili srpski sabornici s ciljem unistavanja nase ekonomije, te punjenja drzavne riznice HRK-om koja ce kasnije biti prebacena Srbima.

Kao sto vecina vas zna sa trenutnim zakonima na izglasavanju INCOME porez ce svakom radniku smanjiti placu za 50%, dok ce VAT u drzavnu(sada srpsku) riznicu prebacivati 30% prodajne cijene proizvoda.

Ocekujemo polaki pad vrijednosti kune tako da se svi pripremite na to.

U skladu sa novonastalom situacijom povuci cemo kunu kao platezno sredstvo u cijeloj eHrvatskoj.

Da bi to postigli molimo da se pridrzavate nasih prijedloga.


SVI PODUZETNICI:

Kako bismo izbjegli punjenje drzavne riznice porezima, da biste zadrzali radnike kod promijene minimal wage-a, te prodaju svojih proizvoda predlazemo Vam slijedece:

1. Stavite na Job Marketu 100 ponuda za skill 0. U slucaju dizanja Minimum Wage-a vi cete i dalje imati ponude za 1 kunu. Nas prijedlog je da to stavite cim vidite da se je taj zakon stavio na izglasavanje jer nakon nekog vremena vase ponude nestanu sa Job Marketa.

2. Trenutnim zaposlenicima smanjite placu na 1 HRK te im ostatak place svaki dan isplacujte u goldu. Sa ovime cemo izbjeci gubitak u zaradi radnika jer 50% njihove place ide u drzavnu riznicu.

3. Nadjite radnike koje cete zadrzati sljedecih mjesec dana jer necete biti u mogucnosti zaposliti nove. Kod promjene Minimal wage-a biti ce vam nemoguce naci radnike koji ce raditi za 1 kunu.

4. Ne kupujte raw materijale na nasem marketu. Prebacite Org u inozemstvo i od tamo ih kupujte. Svi vlasnici food kompanija dogovorite se sa nasim grain kompanijama za nabavku graina.

5. Dogovorite se sa radnicima i ostalim gradjanima za kupovinu vasih proizvoda preko donacija kako biste mogli neometano raditi.

6. Proizvode prodavajte jedino u goldu.


SVI RADNICI:

Da ne izgubite 50% svoje place biti ce vam iste smanjene na 1 kunu a ostatak ce vam poslodavci isplacivati na Vas racun u goldu. Molili bi da se pridrzavate sljedeceg:

1. Pocnite polako traziti poslodavca kod kojega cete ostati raditi sljedecih mjesec dana jer kasnije se necete biti u mogucnosti zaposliti za normalnu placu.

2. Nista ne kupujte na nasem marketu jer ce 1/4 vaseg novca ici Srbima u riznicu. Dogovorite se sa domacim firmama da kupujete od njih proizvode preko donacija i pomognete im u ovim kriznim vremenima. Proizvode kupujte jedino u goldu i izbacite HRK kao valutu za placanje u sljedecih mjesec dana.

3. Dogovorite se sa sefom kako ce vam isplacivati placu. Osim u goldu moze vam je isplacivati i u proizvodima koje ta firma proizvodi.


Ured za dijasporu ce biti prebacen u saveznicku zemlju u narednih 24 sata tako da sutra ocekujete clanak od njih. Ovako ce gradjani eRH moci kupovati proizvode po niskim cijenama.

Molimo Vas da se pridrzavate ovih savjeta kako bismo zajedno prezivjeli najtezih mjesec dana za nasu eDomovinu. Ako imate kakvih pitanja ili Vam nesto nije jasno, slobodno posaljite PM na ministarstvo i odgovorit cemo Vam u vrlo kratkom roku.


Lijep pozdrav,
Vlada eRH
Reverend Kane
Reverend Kane

Broj postova : 26
Join date : 29.06.2009
Age : 32

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.