Lipanj 2009. - 18. broj Glasnika HLD-a ***UPUTE ZA PONAŠANJE NA IZBORIMA***

Go down

Lipanj 2009. - 18. broj Glasnika HLD-a ***UPUTE ZA PONAŠANJE NA IZBORIMA*** Empty Lipanj 2009. - 18. broj Glasnika HLD-a ***UPUTE ZA PONAŠANJE NA IZBORIMA***

Postaj  InChY on 30/6/2009, 13:09

Dragi članovi HLD-a,

Ovim putem se obraćam prvenstveno Vama, članovima stranke, iako pozivam i ostale da se drže slijedećih naputaka.

Došlo je vrijeme kad se moramo pokazati i na vojnom i na političkom polju. Kao što sigurno znate kongresni izbori su danas i pozivamo Vas da se prije glasanja uputite na slijedeća mjesta kako bi dobili bolju informaciju kome dati glas:

1. Naravno, naš chat je uvijek aktivan. SIgurno će se naći netko tko vas može podrobnije obavijestiti o stanju.
2. Članak Upute na glasanje + RW. Lijepo objašnjeno i mislim da nakon toga ne bi trebalo biti zabune.
3. Nacionalni chat. Također je uvijek netko online pa Vam može dati savjet

Bitno naglasiti je da se NIKAKO ne glasa prije odlaska na jedan od dva navedena chata. Ako je moguće glasajte što kasnije, na taj način se osigurava da Vaš glas ide gdje je potreban.

Što se tiče RW-a, on se nalazi u East Serbia i primarni je cilj, dok je napad Madžara na Slavoniju bio samo diverzija. Molim sve da ratuju isključivo u ES i to na strani branitelja (zeleni botun). Naravno, ako imate mogućnost iskoristite oružje, ali ostavite nešto i za sutra jer se ova bitka prenosi i na sutrašnji dan. Bude li kakve promjene bit ćete na vrijeme obavješteni pa nije zgoreg povremeno pogledati službene novine HVa i MOa.

I najvažnije od svega: NE ČITAJTE KOMENTARE! Svi bi trebali znati čije novine su Hrvatske, a komentari su puni propagande. Zbilja nema potrebe da gubite vrijeme na skrolanje po 100-njak komentara koji ničemu ne služe. Ako su Srbi voljni gubiti vrijeme na zatrpavanje novina, ne znači da ih morate čitati. Sve izmjene će ionako biti naglašene u samim NOVINAMA a ne po komentarima.
Također po tisućiti put molim sve članove stranke da se ponašaju u skladu sa renomeom kojeg je stranka mukotrpno izgradila. Nepristojnost, nekultura ophođenja i uvrede nisu ono što želimo. Stoga ignorirajte sve što ne dosiže jednu razinu potrebnu za normalnu komunikaciju.

Za kraj molim članove koji se možda i nisu slagali s ovim planom TO-a (ja sam jedan od njih, o.a.) da na tren zaborave sve i učine ono što treba Hrvatskoj. Nije vrijeme ni mjesto za neke osobne stavove i principe. Obranimo Hrvatsku zajedno, pa onda krenimo gledat kako je poboljšati pojedinim idejama. Jedino zajedno možemo ići naprijed!

Pozdrav

Gjuro,
glasnogovornik HLD-a
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.