Listiopad 2009. - DONACIJE I OSVRT NA PEACE LICEMJERSTVO

Go down

Listiopad 2009. - DONACIJE I OSVRT NA PEACE LICEMJERSTVO Empty Listiopad 2009. - DONACIJE I OSVRT NA PEACE LICEMJERSTVO

Postaj  Dalibor on 13/10/2009, 15:43

Dobar dan ljudi!!


Evo, trese me temperatura, ova gripa mene redovno posjeti svake godine u isti datum, tako da je već spreman dočekam, s nekoliko kilograma lijekova, droga, kuvanog vina i drugih lipih stvari. Samo, ovaj put se malo odužilo to...
Opet sam bio prisiljen na dvoklik mode, čak ni novine nisam mogao čitati.. Partner mi se sam bori sa svim firmama, pokašava spasiti što se spasiti da. Slabo mu ide, ali pobogu, zaradili smo dosta da možemo uzeti godišnji misec dana. Eli tako marko I?

Evo danas sam malo bolje pa sam čitao okolo, što se pametnoga piše.
Prvo mi je palo u oko, da Srbi pokušavaju uvesti "NEDJELJNO DONIRANJE" u svoju banku. Valjda im nije jasno kako eHrvatska s manje igraća, sa ozbiljno uzdrmanom ekonomijm, i svim tim problemima, ima toliko više novca? E, sad, pošto ja nisam patentirao taj izum, nije me briga št nas neprijatelji ili prijatelji pokušavaju kopirati. Srećom po nas, njihovi građani ih baš ne "doživljavaju"... Još nisam vidio da je igdje tako masovno to uspjelo kao kod nas.

Zato to moramo iskoristiti. Imamo mnogo više od Srba, pa čak i od Mađara mislim, iako neznam sve njihove banke. Uglavnom, na broj igraća imamo sasvim solidnu banku. Ali meni nije to bio cilj, da ih preteknemo i da imamo više od njih par tjedana. Meni je bio cilj da nam to uđe u naviku, i da nam država bude bogata. Niko ne traži od igraća da da sve što ima, ili tako nešto, ali jednostavno moramo uhvatiti naviku da je Nedjelja, i da treba nešto donirati u HNB. Ako si dobio medalju ovaj tjedan, doniraj gold. Ako si dobro poslovao ovaj tjedan, doniraj dva. Ako si radi cijeli tjedan, doniraj današnju plaću. Koliko možeš, od srca.

Jer, vjerujte mi, i Mađari i Srbi ne vole viditi da imamo više od njih. Evo Mađari nas mole da ih napadnemo. Da potrošimo to što imamo, i da mogu u kontranapad dok je Peace još čitav.

A sad dolazim na drugu temu, što mi je palo u oko danas. Jer vidim nekoliko članaka gdje nas pozivaju da ih napadnemo, ili smo kukavice.

Što mislite, zašto to rade? Propaganda? Možda, ali iza svake propagande nešto stoji. Pozivati slabijeg da te napadne jeste licemjerno, jer ni eSrbija nije napadala dok je imala manje igraća. ni Mađarska ni Indo ni Francuska ni nijedna zemlja na svijetu. Realno, mi u prvom napadu imamo šanse osvojiti vojvodinu, ili neku mađarsku regiju. Ali, zar iko misli da bi eHrvatska mogla zadržati tu regiju, kad bi sutra Mađari digli RW? LOL. tako i Srbi. jedino bi mogli da ih u naletu osvojimo sve regije pa da im poništimo sve MPP-ove, i onda se povučemo. previše bi potrošili, malo bi dobili, a riskirali bi ako im ne osvojimo sve regije, da nas u kontranapadu pobijede. Jer u kontranapadu bi nas napadale sve najače države eSvjeta, osim Amerike.

Znaći, nitko nije glup da to uradi. bar ne sad, dok je ovako stanje.

Pa zašto onda ta propaganda? Zašto odjednom takvo izazivanje? E pa iz jednostavnog razloga.
Čitajte dalje.

Što je PEACE? Kakav je to savez?
Davno, dok je eHrvatska još odlučivala gdje će ući, u Atlantis ili PEACE, otvorio sam temu na forumu, gdje sam htio da raspravimo tu temu. I gdje sam napomenuo da je PEACE u prednosti, iako je slabiji. Svi su me gledali blijedo.. zašto? E pa iz jednostavnog razloga. Jer imaju, pardon, imali su moralnu "težinu".. "obrambeni" savez, "oslobodilački", ovo ono.... to je lijepo za čuti, i sve male države če iči tamo, jer je to PRAVEDAN SAVEZ..
naravno, to je glupo, jer ništa manje nije Atlantis pravedan bio, ali propaganda i medijski rat je bi na strani PEACEA.

Dokle je to trajalo? Pa dok PEACE nije skupio dovoljno država da bude jači od ex- ATLANTISA. Odjednom, počeli su raditi stvari toliko licemjerne, da ni same njihove članice to više ne mogu progutati. Ajmo redom. Zamislite, taj "obrambeni savez", "oslobodilački", več nekoliko zemalja je skroz uništio i osvojio. Ameriku, Španjolsku, još neke zemlje... Jedini razlog za uništenje tih zemalja? da je bila osveta, mogao bih svatiti. Ali ne. kao što smo vidjeli po "ZAMALO" potpisanom ugovoru o primirju, jedini razlog je bio da te Američke regije prodaju Amerikancima nazad, da zarade lijepu paru. Naravno, zna se ko bi zaradio. Samo neki u Peaceu, a svi ostali iako su se borili ne bi dobili ništa. To je bio plan i s Španjolskom, ali Španjolci su se uspjeli osloboditi i bez "plačanja".
To je jedan od razloga. drugi razlog je da Mađarska dobije HIGH REGIJE koje joj nedostaju. Treći razlog je taj, da PEACEU treba rat!

Da, ironično, PEACE treba WAR! Zašto? Pa zato, jer ako ne ratuju, ako nemaju vanjskog neprijatelja, kad tad če PEACEOVE manje članice shvatiti da cijeli PEACE služi samo MAĐARSKOJ i INDONEZIJI!
Zamislite ljudi, oni drže okupirane regije od svojih saveznika Smile)) Ruske high iron regije, WSR na primjer, je u Indonezijskom vlasništvu, i dan danas je ne žele vratiti, iako svi mi znamo da Rusija može te regije zaštititi. A gdje su druge regije? Australija? Svoje saveznike ne žele OSLOBODITI, a to je obrambeni savez? Smile))
ne mogu da se ne nasmijem svaki put kad eSrbija napadne Slavoniju, koliko PEACOVIH tankova dođe im pomoći? Ima ih na tisuće, a dođu ih 10 -tak, i to ih moraju platiti. Sramota.

Pa zašto se ne raspadne PEACE onda? Atlantis se odma raspao, iako nikad nije ni blizu imao takve probleme. čim je Švedska napala Njemačku, koja čak nije ni bila punopravni član atlantisa, nego "pridruženi" član, Atlantis je prestao postojati. Iako smo bili svi svjesni da če s tim PEACE zavladati i neče imati "protutežu". Ipak, to je razlog da se rasformira savez, i mi smo ga rasformirali.

A Peace? Ima stoput više skandala, pa se ne raspada? Zašto? Zato što su licemjerni. Zato što se straše Mađara i Indonežana. Zato što se male članice plaše osvete EDENA i Amerikanaca. Zato što se još uvijek nadaju da če im PEACE kad tad vratiti njihovu slobodu, a ako ih napuste onda neče nikako. I zato što se zadovoljavaju s time što su jači i sigurni, pa makar bili sluge Mađarskoj i Indoneziji. Samo, ja se pitam, okupacija je okupacija, držao ti regije prijatelj ili neprijatelj, još je gore ako ti drži "prijatelj".

Zato dragi moji prijatelji PEACEU TREBA RAT! Jer dok je rat, onda se neče potezati te "škakljive" teme u PEACEU. Njima treba odvlačenje pažnje. I ponovo če oni napast Hrvatsku, iako znaju da je neće osvojiti. Napasti če je da svojim narodima daju kruha i igara. Da im ovuku pažnju od onoga što bi im trebalo biti bitnije. A to je da nisu slobodni. da njihove regije drži neko drugi, i bogati se na njima.

Zato, ne padajte na te propagande. Svaki dan mira, je dan više problema u PEACEU. Pa dok se oni uvjeravaju kako su MORALNI i kako su HRABRI, mi čemo skupljat novac. Ne pljačkom, ne iznudama, ne trgovinom teritorijama, nego DONACIJAMA. I svakim danom eHrvatska i EDEN je sve jaći, a PEACE sve slabiji. Vjerujte mi. A onog dana kad Rusiija i ostale "Hrabre" lutke mađarske i Indonezije stvarno postanu Hrabre i rasformiraju PEACE savez kao mi Atlantis, onda če eSvijetu valjda doči do ravnoteže snaga, pa čemo možda i moći napasti. Doći će to brzo vjerujte mi..

Pozdrav ljudi...
PS
DONIRAJTE; NEDJELJA JE!!
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.