Prosinac 2009. - HUS - izbori, nagradna igra, intervju

Go down

Prosinac 2009. - HUS - izbori, nagradna igra, intervju Empty Prosinac 2009. - HUS - izbori, nagradna igra, intervju

Postaj  moretousic on 8/1/2010, 18:28

HUS - izbori, nagradna igra, intervju

obrazek

Prvo jedno veliko hvala, svima vama koji ste izašli na stranačke izbore, te na taj način osigurali da službeni kandidati nastave voditi stranku. Moram se, međutim, osvrnuti i na stotinjak vas (nas) koji to niste napravili. Proizlazi li vaš neizlazak na izbore iz razmišljanja „moj glas nije važan“ ili u kandidatima niste prepoznali nekoga tko bi vodio stranku u skladu s vašim razmišljanjima, nije važno.

Važno je da stranka ostane naša.

Na ovim izborima smo imali priliku doživjeti političko preuzimanje jedne od stranaka, a i sama Hrvatska ujedinjena stranka je svojedobno bila izložena istom, srećom sa drugačijim ishodom.
Zato je zaista svaki glas važan.

Ukoliko netko od vas ima kritiku ili prijedlog vezan uz rad stranke, postoji forum, napišite što mislite ili želite i svaki prijedlog ili kritika će biti razmotreni.


Što se tiče nove uprave, momčad ostaje ista uz jednu izmjenu.
Moj zamjenik u narednom mandatu će biti igračica Josx, te ukoliko mene nema, možete se njoj obratiti.

Prekida u radu stranke nije bilo. Razvijamo nekoliko projekata, a više o njima ćete saznati u nekom od slijedećih članaka.

Na forumu su otvorene kandidature za kongres. Svi koji želite biti SLUŽBENI kandidati/kinje stranke tamo se javite i pratite upute.

Obzirom da smo u proteklom razdoblju dobili puno novih članova i članica, pojavila su se pitanja u vezi same stranke i njene povijesti.

Stoga smo odlučili da jedan od bivših predsjednika stranke osvježi wikipediju, ali da vam u iščekivanju ne bude dosadno, dogovorili smo i intervju sa legendom eRepublika i osnivačem naše stranke Suckom .

Koja će biti pitanja?

O tome ćete sami odlučivati.

Na forumu će biti otvorena tema u kojoj ćete postavljati pitanja. Od tih pitanja biti će ih izabrano nekoliko, a svako pitanje, koje će biti postavljeno u intervjuu, biti će nagrađeno od strane Uprave s 5 q1 wepona.

Također, prvih 20 članova/ica koji se još nisu registrirali na forum nagrađujemo s po jednim q1 weponom.

U jednom od prošlih članaka smo nagrađivali q1 kućom i dobitnik je m3d1ch .
Dogovoreno je da igrač koji ostavi trinaesti komentar ili prvi poslije trinaestog i ispunjava navedene uvjete bude dobitnik.


Ukoliko vas muči dosada u ovoj igri, zapamtite - samo vaša vlastita MAŠTA vam je granica. Ja osobno sam u ovom eživotu bio bauštelac, klošar, vojnik, pirat, a sada glumim političara. Uz sve to, upoznao sam i kriminalca (to ne preporučujem jer je završilo banom), te je jedan od igrača počeo u novinama pisati citate iz biblije. Dakle, obiđite chatove, naše novine, novine naših komšija i pustite mašti na volju. Vjerujem da svatko od vas može naći nešto što će ga držati u igri.

Zahvaljujem na čitanju. Za sada toliko.
Ne zaboravite na redovite sastanke na chatu svaki dan u 21 h.


Predsjednik Hrvatske ujedinjene stranke

123dudo

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.