Ozujak 2010. - Bojno polje Rusija

Go down

Ozujak 2010. - Bojno polje Rusija Empty Ozujak 2010. - Bojno polje Rusija

Postaj  nofx_ivan on 16/3/2010, 19:55

---------------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------------
Glasajte ovo i ovo za hrvatski baby-boom
---------------------------------------- ---------------------------------------- -------------------------------------


Nakon PTO-a eDanske i eJAR-a situacija u svijetu se lagano primirila i sada imamo samo par trening ratova, australske rovovske bitke s eBrazilom i eArgentinom te napad eRusije na eFinsku. Pitanje je zašto eRusija odjednom napada eFinsku sama protiv njenih MPP-ova i daje EDEN-u besplatni trening rat na svoj trošak ?

(Rusi napadaju da drže inicijativu nad Fincima da ih oni ne bi mogli u budućnosti blokirat u slučaju napada na WSR)

Odgovor leži u skorašnjem novom velikom ratu između eSAD-a i eRusije u kojem će cijeli EDEN i Phoenix odmjeriti snage u velikim bitkama za vrlo vrijedne regije.

RAT eSAD - eRusija
Ozujak 2010. - Bojno polje Rusija Russian-army-withdrawing-from-afghanistan

Ovo rivalstvo vuće korjene iz već davnih vremena kada je bivši Atlantis krenuo na eRusiju i time aktivirao njene MPP-ove s kojima je potonja u WW3 krenula u osvajanje Sj. Amerike. Iako su ti događaji već davno iza nas, ratovi i MPP-ovi ostaju i stvaraju prilike za nove ratove i osvajanja.

Ozujak 2010. - Bojno polje Rusija Rat2q

Kao što vidite na slici plan rata nije previše složen. eSAD s eKinom swapa regiju Xinjiang i od tamo napada rusku regiju Western-Siberia.
Ta regija je bogatija od 90% čitavih država u eRepubliku. Zapadni Sibir ima high oil, high iron i high wood čime su admini poklonili eRusiji veliko bogatstvo koje će sada morati i zadržati.

Ipak, ovo je originalni ruski teritorij što znači da se napadom na ovu regiju aktiviraju svi njeni MPP-ovi, točnije njih 17, dok će se eSAD s druge strane boriti s 5 saveznika među kojima je i eHrvatska, ali nažalost nema eŠpanjolske jer su Ameri u međuvremenu otvorili rat s njima.
Znači imamo 6 EDEN-ovih država protiv 18 Phoenixovih što upućuje da je Phoenix u čistoj snazi dosta jači u ovom slučaju.

Zato će EDEN-u trebati element iznenađenja (napad prije početka novog dana) i neko ozbiljno odvlačenje damage-a kao i puno golda za tenkanje u samoj bitki a i nakon nje u RW-u koji će izbiti nakon osvajanja.

Ozujak 2010. - Bojno polje Rusija Somewhere

Dodajmo tome da Phoenix očito zna sve o ovom napadu iz ovakvih članaka te aktivno naseljavaju ovu regiju koja več ima 2160 ljudi, a jučer ih je bilo oko 1700 . Vrijeme očito nije na našoj strani.

Možda EDEN zbog svega ovoga odgodi ili preusmjeri napad na neku drugu frontu, no u svakom slučaju moramo biti spremni na velike bitke koje nam dolaze. Oružje i giftovi su jako jeftini, pa zato golde koje dobijte pretvorite u kune i čuvajte ih za kupovinu oružja za ovakve ili slične bitke.
Osvajanje i zadržavanje ovako vrijednih regija bi ostvarile EDEN-u potpunu premoć u svakom smislu, pa bi onda Apachy i cvjetno društvo mogli krenuti u pohode na susjede i širenje teritorija lijepe naše.

Ozujak 2010. - Bojno polje Rusija 3286.cro165acfe8

Moramo shvatiti da pomaganjem našim saveznicima pomažemo i njima i sebi jer je sve povezano i svi ovisimo o svojim saveznicima i njihovoj pomoći. Ako osiguramo njima pobjedu, osigurat će oni i nama. Ne dopustimo da se failovi u North Brazilu i Hellokitty-u opet ponove i pripremimo se rat.

Živjeli !

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.