Travanj 2009. - Novine Danasnjice - Nasi Ministri

Go down

Travanj 2009. - Novine Danasnjice - Nasi Ministri Empty Travanj 2009. - Novine Danasnjice - Nasi Ministri

Postaj  Johny Stulic on 1/5/2009, 12:28

Novine Danasnjice - Nasi Ministri

Poslije prve sjednice nove vlade zatvorenog tipa imao sam priliku da uhvatim članove nove vlade jednog po jednog na brzi odgovor. Većina vlade tj. ministara vam je već poznato ali odlučio sam vam prezentirat sve članove te ih pitao jedno jednostavno blic pitanje :
"Kako bi opisali sebe u 4 rečenice?"
Ministar obrazovanja - Malosanmaka:
Upoznao sam sve aspekte drustva i ima me svagdje. U vladi sam jer poznajem pucanstvo, odgovaram na sva pitanja, razgovaram sa svima, sveprisutan sam. Tako cu i nastaviti radeci u Vladi jer moj poziv je direktni kontakt i educiranje svakog gradjanina


Ministar rada i socijalne skrbi - Damjan Grozni:
Znam stvoriti gold iz nicega. Stranacki sam neopredjeljen. Vojne karijere se ne zelim odreci i uvijek cu ostati vojnik sta god bilo. Dati cu sve od sebe da uskladim vojnicku sa ministarskom karijerom. Kao vojnik dati cu krv za Hrvatsku. Kao ministar takodjer.


Doministar rada i socijalne skrbi - Dmitar Zvonimir II:
Iako sam, kako bi se reklo, još uvijek mlad stanovnik eLijepe Naše, uvjeravam vas da cu potpuno opravdati svoje mjesto u vladi. Također vam mogu ponuditi savjet ili pomoć oko vođenja tvrtke, ulaganja novca ili nečeg trećeg , moj inbox je uvijek otvoren za sve vaše upite.


Direktor Hrvatske gospodarske komore - Sucko:
Jedan sam od najstarijih hrvatskih igraca. Aktivno sam sudjelovao u dobivanju Hrvatske, kao sto i sada aktivno sudjelujem u radu nase domovine. Ne treba me vise predstavljati.


Direktor Ureda za dobrodoslicu-00385:
Od kako sam počeo igrat angažirao sam se u vojsci. Te tako sam jedan od najviših rankovau 5 brigadi. Sudjelovao sam u raznim projektima kao što je bio prijevod wiki. Na poziv u pomoć novih igrača uvijek doskačem te sam spreman pomoć u svakom trenutku.


Direktor HCK-Kadaj:
Ja sam humanitarac, radim na boljitku zajednice. Radim i sutim, moj moto je djela, a ne rijeci. Mislim da ce se mnogi prepoznati u tome i uvidjeti nasu vaznost bez puno atributa


Ravnatelj Poduzetnicke Akademije-Friend Freeman:
Uključio sam se u vladu kako bi se borio za male ljude. Za one koji u sebi kriju velik potencijal za top ekonomistu. Cilj ove akademije je točno to da male ljude uključimo u zajednicu da s našim znanjem, aktivnošću te vrlinama podignemo eHrvatsku.


Direktor Zavoda za statistiku-taeril:
Kažu da sam vrlo tolerantna i sposobna osoba i tako namjeravam aktivno vodit zavod za statistiku. S velikom voljom za znanjem i proučavanjem znam da ćemo radit bolje nego ikad prije.


Ministar obrane - Mogwaii:
Mogwaii je nakon dana sluzbeno provedenog u Bugarskoj dobio tinitus i nije mogao davati izjave za ovaj put.


Direktor Zavoda za zdravstvo-Elessar1977
Nakon dana provedenog lijececi nase vojake i građane koji su zbog bolesti niskog zdravlja dosli u Zavod za zdravstvo RH, opijen parama lijecnickog alkohola, Elessar je zaspao u fotelji, a iz lijecnicke torbe su mu se rasuli giftovi. To se zove predanost pozivu!


Ministar vanjskih poslova - John Vorsha:
Još u početku kada sam krenuo igrat bio sam u engleskoj tajnoj službi te aktivno se bavio diplomacijom. Kako sam razvio svoje diplomacijske vještine još prije osnutka eHrvatske bio sam spreman preuzet ovako važno mjesto u vladi. Spreman sam na sve kako bi eHrvatska bila što jača i važnija u eSvijetu.


Odnosi s javnoscu Vlade eHR-Atea:
Ja ne dajem izjave koje nisu sluzbene. =)


Premijer vlade eHr - Ivan Radman:
Premijera nitko nije ni primjetio kad se crnom limuzinom odvezao u nepoznatom smijeru.Posebna hvala Atei na pomoći te pozdrav od vašeg Markisim Dart-a.

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.