Svibanj 2010. - Phoenix napada

Go down

Svibanj 2010. - Phoenix napada Empty Svibanj 2010. - Phoenix napada

Postaj  tajnoime on 19/5/2010, 19:37

Danas nešto prije početka novog dana su uslijedili veliki napadi Phoenixa po cijelom svijetu od kojih je nekoliko važnijih. Također, eSAD su konačno uspjele objaviti rat Srbima i za par dana možemo očekivati veliku borbu za Liaoning.


RAT eKina - eRusija

eRusija je napala 3 kineske regije na sjeveroistočnoj granici te zemlje: Jilin, Inner Mongolia i Heilongjiang. Time je eRusija aktivirala dodatne kineske MPP-ove među kojima je i Poljski, pa se ne bi trebali zabrinjavati oko eventualnog gubitka high irona u Hellokittyu (i da ga izgubimo Rusi ga ne bi mogli zadržati zbog kontranapada s MPP-ovima)

Očito je onda da se radi o diverziji i standardnom odvlačenju damagea, ali ovime eRusija je blokirala eKinu za nadolazeći napad Amerikanaca i Kineza na Liaoning, te s obzirom da graniči s više regija eKine, Rusi mogu konstantno napadati i blokirati Kineze i time onemogućiti napad na Liaoning.


RAT eSAD - eIndonezija

Ovaj rat traje već jako dugo i u zadnje vrijeme se svodi na to da Indonežani odvlače damage napadajući Južni Tajland koji služi kao tampon zona za zaštitu američke Karntake. Zato je od 6 izvornih MPP-ova ostao samo naš, a ostali se ne potpisuju da onemoguče odvlačenje štete.

EDIT: Dakle ništa se tu ne aktivira, samo se MPP-ovi koji su već prije aktivirani napadom na eSAD u WW3 gube jer Ameri ne potpisuju svaki mjesec MPP-ove sa tim saveznicima

No opet ovime su Ameri blokirani i ne mogu krenuti na Liaoning. Na sreću, ovo je jedina regija s kojim Indonežani graniče sa eSAD-om pa ako Ameri obrane ovu regiju imaju inicijativu u imogu napasti Liaoning.


RAT eFrancuska - eŠpanjolska

Ovo je najvažnija fronta danas i ako je ikako moguće preselite se u eŠpanjolsku što prije možete (pritom odite u Asturias da ne ostanete slučajno zaglavljeni u eFrancuskoj).

eŠpanjolska je najbogatija i jedna od najjačih država EDEN-a i veliki doprinos tome imaju 2 high wood regije Rhone Alps i Akvitanija koje su sada pod napadom. Ako one padnu slabi i eŠpanjolska i cijeli EDEN. Sjetite se da su nam Španjolci jako puno pomogli kad smo se branili protiv napada Mađara i Srba na naš teritorij, pogotovo prvi put nakon PTO-a eHrvatske kad je bilo najteže.

Dok ovo pišem zid u Akvitaniji drži se na 700 000, ali zid u Rhone Alpsu je srušen na velikih - 1 100 000 i očito je da je ova regija prioritet Phoenixu. U Rhone Alps regiji se nalaze brojne poljske i španjolske kompanije koje će nepovratno propasti ako ova regija padne.

Nemojte štediti i okljevati nego odmah krenite u eŠpanjolsku u Asturias i borite se u bitki za Rhone Alps.

P.S. U eŠpanjolskoj su vrlo visoke plaće pa se možete tamo i zadržati ako želite


RAT eSAD - eSrbija

Dugo iščekivana objava rata dolazi nam u velikoj gužvi pa ne vjerujem da će napad na Liaoning uslijediti tako skoro. Kao što sam već rekao, eKina i eSAD se trebaju osloboditi bloka u koje su sada i skupiti masu golda za ovaj vrlo skupi i teški napad. Sada Liaoning broji skoro 11 000 ljudi i ta brojka konstantno raste !

Srbi će narednih dana biti vrlo oprezni i racionalni sa damageom u ratovima što je naravno dobro za EDEN. No također će nastaviti naseljavati Liaoning toliko da nas zaboli glava kada vidimo cifru potrebnu za napad na ovu tvrđavu, a da ne govorim da taj zid treba i srušiti. No znate već, novac otvara sva vrata svijeta, zar ne?


▄▀ Akcija postani vojni novinar još traje ▄▀

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.