Svibanj 2010. - Band of Sisters and Brothers

Go down

Svibanj 2010. - Band of Sisters and Brothers Empty Svibanj 2010. - Band of Sisters and Brothers

Postaj  tajnoime on 24/5/2010, 13:12

Drage eGrađanke i dragi eGrađani eHrvatske,

Pozivam vas da se učlanite u Hrvatsku ujedinjenu stranku.

Prije 2 dana smo započeli s Velikom akcijom. Reakcije i odaziv na akciju su fantastični. Članovi su se aktivirali, stariji članovi su u pogonu, sami građani pružaju podršku, prava živost. HUS živi, eHrvatska živi.

CroCarlito, naš istaknuti član i naš eEkonomski stručnjak, je istovremeno s Velikom akcijom HUS-a pokrenuo i vlastitu akciju darivanja igrača sa slabijim eZdravstvenim stanjem. Do sada je podijelio više stotina Gift-ova i praktički, osobno ojačao, više desetaka ljudi. U akciji mu se pridružio i bivši Predsjednik HUS-a, 123dudo, te još neki igrači, jednostavno je krenulo. Neki kažu, kao u najvećim danima HUS-a. Svi rame uz rame, bez obzira na eventualne razlike u mišljenjima u pojedinom pitanju, van banalnosti.

Bivšu Predsjednicu HUS-a, Josx, koja je uvijek na raspolaganju, zadnjih dana je teže dobiti. Znamo na čemu radi, ali moramo ju malo zezati, pa ju pitamo: Gdje si? Što radiš? Ona samo odmahuje rukom: Nađite si nekog drugog za trošenje vremena, nemam vremena. I istina je, Josx, je u velikom pogonu. I inače je vrlo radno, Ministrica informiranja je, što je dosta radno mjesto. Moraš stalno biti u toku događaja u eHrvatskoj i eSvijetu, ne smije ti ništa promaknuti, Ministarstvo mora izdavati članke na vrijeme s najvažnijim informacijama, često kodovi ne rade iz prve, treba to ispravljati, uređivati. Svakako, taj žar i kontinuiranost u radu je odlika najupornijih i najvrijednijih, koliko samo vrijedi angažman jedne takve osobe, teško je opisati u nekoliko riječi.

Bivši Predsjednik stranke Opaki inače nogometni vratar, vjerno drži vrata HUS-a i s dobrodošlicom dočekuje svakog novog člana.


U životu je malo neutralnosti, a pisanjem o njima ćemo nužno izraziti svoje osobno mišljenje. Evo jedno osobno mišljenje o neutralnosti:

Pita nas jedan naš novi član, prije nego je pristupio u stranku: „Koji su vam ciljevi? Za što se zalažete?“

Odgovor iz daha: „Osnovni cilj nam je sada osigurati mjesto u Top 5 eHR stranaka tako da se naši članovi mogu natjecati za Kongres. Kongres odlučuje o zakonima eHR većinom od 51% ili odlučuje o povjerenju Predsjedniku eHR sa dvotrećinskom većinom. Kongres kao takav je, ukoliko je Predsjednik dobar, zna što radi i da se ne mora Kongres baviti njime, najvažniji faktor za funkcioniranje eHrvatske i svake druge eDržave. Isto tako, neozbiljni kandidati u Kongresu mogu napraviti dosta nereda, tako da je vrlo važno imati ozbiljne kongresnike, ili barem ozbiljnu većinu u Kongresu. To je po podjeli van stranaka, samo po podjeli ozbiljnosti ili neozbiljnosti. Kongresnici moraju biti u dobroj suradnji s Predsjednikom eHrvatske radi situacija koje zahtijevaju predlaganje zakona u određenom trenutku i na vrijeme (Issue Money, Donate...).

Prioritetni dio programa Hrvatske ujedinjene stranke je rad s mlađim članovima kroz učenje o ePolitici, eNovinarstu (da potaknemo ljude na razmišljanje i pisanje smišljenoga) i podrška za eBusiness (sve informacije za uspješno vođenje posla u eRepublik) i na taj način, kroz probrane ljude djelovati u političkom i gospodarskom smislu za interese eHrvatske. Zakoni su više manje u skladu sa postojećom eHR situacijom i u redu su, te sada nema potrebe za nekim drastičnim promjenama, ali kroz osposobljavanje mlađih igrača u razumijevanju potreba i opravdanosti prilagodbi zakona, osigurati kvalitetne i spremne ljude za odgovor za svaku potencijalnu situaciju u kojoj se eHrvatska može naći. Istovremeno, takav rad predstavlja zalaganje za sigurnost eHrvatske, jer kvalitetan sastav Kongresa jamči kvalitetu odluka i time sigurnost eHrvatske.“

Evo, to je ukratko, u idućim izdanjima stranačkih novina ćemo se posvetiti tome da pobliže i detaljnije opišemo i razložimo po temama ono što je od interesa članovima stranke i eGrađanima koji ozbiljno shvaćaju taj segment eŽivota, a samo takvo shvaćanje prihvaćamo. Zafrkancija je dobra, ali ako igramo igru, mi smo za pobjedu u igri (tko i voli gubiti?). A pobjeda dolazi samo kao rezultat ozbiljnog pristupa.

Naglašavamo potrebu za ozbiljnim igračima. Ozbiljan sastav Kongresa = sigurna eHrvatska. Sigurna eHrvatska = Razvoj eHrvatske. Kada smo sigurni, ne moramo se baviti sami sobom, već naše napore možemo usmjeriti u razvoje poslovanja, unutarnjih i međunarodnih odnosa i same ratne akcije.

Veća aktivnost eGrađana u ePolitici, istovremeno znači veći stupanj demokracije i demokratičnosti u eHrvatskoj. Na taj način sve odluke koje se tiču eHrvatske donose sami građani, kroz izbore. Zato je važno izlaziti na izbore i glasati, važno je natjecati se za Kongres i važno je kvalitetnim ljudima dopuštati natjecanje za Kongres.

Pridružite nam se na stranačkom forumu i chat-u.

O.O Još jedno obraćanje za kraj ovog izdanja Glasnogovornika HUS-a:

Osobno pozivam sve one koji se žele pridružiti HUS-u da to učine. Biti član stranke otvara mnogobrojne mogućnosti; možete postati Predsjednik stranke, biti u Upravi ili predstavljati ideje stranke u Kongresu ako budete bili izabrani. Ali na kraju svega, stranka je zapravo zajednica u kojoj se družite sa svojim istomišljenicima kroz chat/forum, preko poruka, i zajedno zastupate ideje i poboljšavate eHrvatsku na vojnom, društvenom i ekonomskom planu. Zato, pridružite se HUS-u, stranci desnoga centra, nekad najvećoj stranci, te stranci koja je opet u usponu i sa sjajnim timom.

Ovaj članak nikako ne može završiti bez osvrta na ogromnu podršku od BanD of brotherS i pokoje Sister – BSD. Njihovo moralno, materijalno, radno i svekoliko zalaganje u podršci plemenitim ciljevima HUS-a je iznad svih očekivanja. Hvala BSD.

Pa vi sada vidite koja je čast u ovom mandatu biti Predsjednik HUS-a.

Snažniji HUS za snažniju eHrvatsku.

eTomislav

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.