Lipanj 2010. - CroCarlito za Predsjednika eHrvatske

Go down

Lipanj 2010. - CroCarlito za Predsjednika eHrvatske Empty Lipanj 2010. - CroCarlito za Predsjednika eHrvatske

Postaj  tajnoime on 5/6/2010, 18:52

Drage eGrađanke i eGrađani,

Ovo je obrazloženje podrške kandidatu CroCarlito za mjesto Predsjednika eHrvatske. Ako ste zadovoljni kako stvari stoje, ako ste zadovoljni sa eHrvatskom situacijom takvom kakva je sada, ako ste zadovoljni sadašnjom politikom, nemojte niti čitati dalje.

Ako hoćete malo razmisliti, onda pročitajte ovaj članak. Imate dovoljno vremena do izbora za razmisliti kome dati svoj glas. Svaki glas je važan i prošla iskustva nas uče da i nekoliko glasova može učiniti odlučujuću prevagu. Također se nadamo da će antiCheating mjere biti u punoj snazi i da će rezultati izbora biti stvarni izraz volje stvarnih eGrađanki i eGrađana eHrvatske.

Nakon dugo promišljanja i dogovora u Hrvatskoj ujedinjenoj stranci, odlučili smo kandidirati svojeg starijeg, uglednog i aktivnog člana, CroCarlita za Predsjednika eHrvatske.Njegov eŽivotopis je prilično zanimljiv. Rođen je dana 604. Novog Svijeta. Ima 10 Hard Worker medalja, 3 eKongresne medalje, 1 MM Medalju (eEkonomik), 3 Battle Hero medalje, 5 Super Soldier medalje i 1 Society Builder medalju. Bio pripadnik S.F.F.A i vMoD za Paravojske, dozapovjednik Zdruga, ePoslovan čovjek.

CroCarlito je vrlo aktivan, promišljen i u toku zbivanja. Njegove kvalitete su svakako dostatne, i više, za vođenje eHrvatske. Vrlo važno je da je CroCarlito odlučio odvojiti vrijeme za vođenje eHrvatske, jer Predsjednik jedne eDržave mora biti na raspolaganju i u toku zbivanja 24/7.

Kanidati su maksimalni. Svaki o njih ima svoje kvalitete i nedostatke. Mi smo se odlučili za CroCarlita jer smatramo da je dobar predstavnik bloka HUS-HSP.

CroCarlito je pravi izbor za Predsjednika eHrvatske.

eTomislav

SHOUT: ▒▓█▀▄▀▄▀ CroCarlito za ePredsjednika http://tinyurl.com/254z7qq ▄▀▄▀▄▀█▓▒

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.