Veljaca 2010. - CHDS - Vrijeme je da se krene!

Go down

Veljaca 2010. - CHDS - Vrijeme je da se krene! Empty Veljaca 2010. - CHDS - Vrijeme je da se krene!

Postaj  tajnoime on 12/6/2010, 21:44

eSentinel, Broj 20., Dan 832.Poštovani kolege i prijatelji, članovi i simpatizeri HDS-a, kao što ste i sami mogli primjetiti nemamo običaj tražiti donacije od svojih članova, ali sada stranci treba Vaša pomoć.Kao što ste već zasigurno čuli HDS-u su nepravedno banirani sve organizacije i firme na njima. Svi naši appealovi su odbijeni i nije nam preostalo ništa drugo nego ponovno krenuti od početka, a za to nam je potrebna pomoć svih naših članova i simpatizera.

Molimo Vas pridružite se našim članovima koji su to već učinili i donirajte koliko možete na službeni org Logistika HDS-a. Od tih donacija HDS planira ponovno pokrenuti proizvodnju ticketa za Kongresne izbore (što uključuje q3 oil i q1 ticket kompaniju), otvoriti novi org i obnoviti Glasnik HDS-a.Također ovim putem pozivamo sve Vas, članove HDS-a, da se registrirate na službeni forum stranke, te budete aktivni na njemu, jer svojim zalaganjem i trudom možete napredovati unutar stranke, pa i postati kongresnik eRH. Pozivamo Vas i da nam se pridružite na stranačkom chatu.

Važno je napomenuti da se sve stranačke odluke donose na temelju rasprava koje vodimo na forumu i sastanaka koji su organizirani na chatu stranke. To je još jedan dodatni razlog da nam se pridružite na forumu i chatu.

Hvala Vam unaprijed na razumijevanju, donacijama i čitanju!


Srdant, Predsjednik HDS-a

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.