Travanj - 2009. - Poziv svim Srbima - otkup RSD-a u zamjenu za HRK

Go down

Travanj - 2009. - Poziv svim Srbima - otkup RSD-a u zamjenu za HRK Empty Travanj - 2009. - Poziv svim Srbima - otkup RSD-a u zamjenu za HRK

Postaj  Johny Stulic on 18/4/2009, 22:37

Poziv svim Srbima - otkup RSD-a u zamjenu za HRK

Posto smo u Hrvatskoj proteklih dana dobili velik broj srpskih igraca, koji rade po tvrtkama u anektiranim regijama, stvorio se dosta velik problem njihove zarade.

Naime, radi buga oni primaju i dalje place u RSD-ima, makar rade u tvrtkama koje su na teritoriju Republike eHrvatske i zbog toga dolazi do velikih egzistencijalnih problema tih igraca, koji su u pozicija da gube wellness ili ne mogu kupovati hranu. Stoga je Vlada RH odlucila staviti ponudu na money market, sa ciljem da srpski igraci mogu promijeniti lako RSD u HRK, da bi mogli kupovati proizvode s hrvatskog marketa.

Novac mozete mijenjati ovdje

Ponuda je u visini od 1000 HRK i formirana je odnosu na realan tecaj u tijeku dana i vrijedi 1 HRK = 2RSD, dakle za 2 RSD-a dobit cete jednu HRK. Kad HRK bude otkupljen, HNB ce staviti novu ponudu.

Također pozivamo sve srpske radnike da ne odlaze iz Hrvatske - ovdje mozete dobro zaradjivati, dogovorite se s vlasnicima svojih tvrtki da vam daju otkaz i da vas opet prime, jer tako cete poceti primati place u HRK i osigurati egzistenciju.

Dodatan info za vlasnike tvrtki - da biste poslovali na teritoriju eHrvatske morate uplatiti licencu za trgovanje u vrijednosti 5 golda - pogledajte pod opcijama na stranicama svojih tvrtki. Takodjer, do daljnjega je blokirano trgovanje na Srpskom marketu, posto su Hrvatska i Srbija sluzbeno u ratu. Preporuka Vlade RH je da kupite licence za hrvatski market, u protivnom necete imati gdje prodavati.

Vlada RH se unaprijed ogradjuje od bilokakvog prozivanja da je ovo pokusaj osiromasivanja ili navlacenja - ova akcija i ponuda su objektivne i okrenute socijalnom aspektu. Nitko tko ne zeli nije primoran prihvatiti ponudu. Ovo je tek prvi od koraka hrvatske vlade u politici koju planira provoditi prema manjinama u sklopu nase drzave.

Takodjer, obratite pozornost na clanak Viteza Koje u kojem ima vise informacija za srpske gradjane u RH.

Roby Petric
savjetnik u Vladi RH

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.