Veljača 2009. - Gdje kupiti oružje? --> NEDAMO HRVATSKU !!!

Go down

Veljača 2009. - Gdje kupiti oružje? --> NEDAMO HRVATSKU !!! Empty Veljača 2009. - Gdje kupiti oružje? --> NEDAMO HRVATSKU !!!

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 16:38

Dobar dan eHrvati.

Danjašnji članak ću posvetiti oružju i nabavci oružja. Kao što svi znate, našoj dragoj eHrvatskoj prijeti rat. Zato se pokušava mobilizirati svekoliko pučanstvo eHrvatske i naravno pozivaju se svi eHrvati koji su izvan zemlje da se vrate u svoju domovinu i pomognu u ovim trenucima kada je to najpotrebnije. Poduzimaju se mnoge akcije kako bi bili što spremniji za rat ako do njega dođe. Jedna od takvih akcija je i stvaranje zaliha oružja koje će se koristiti ako dođe do napada na našu zemlju. To je samo jedna od akcija koja vrlo lijepo napreduje i za svaku je pohvalu vidjeti trud koji se ulaže u obranu naše domovine. Ovim putem pozivam sve da se prvom prilikom vrate u eHrvatsku i zaposle u vojnim tvrtkama, prvenstveno oružarnicama da pomognu pri stvaranju zaliha oružja.
O svim ostalim strategijama i akcijama koje se poduzimaju neću govoriti jer ne želim da informacije dođu do ljudi koji nam žele zlo te bi ih iskoristili protiv nas. Sve što trebate znati saznati ćete ili od našeg predsjednika ili od nekoga iz vojnog vrha.

Ovu akciju skupljanja oružja sam spomenuo zato jer je stvorila nepotrebnu zabrinutost i zbunjenost među našim pukom. Naime, zbog ove akcije, smanjen je broj oružja na našem tržištu pa izgleda da ga nema, ali to je napravljeno sa ciljem da to oružje bude namjenjeno za eHrvate, jer se događalo da su mađari dolazili kupovati jeftinije oružje kod nas, što bi značilo da bi nas u slučaju napada, napali vlastitim proizvodom što je nedopustivo.

Ta akcija je imala za posljedicu sljedeće. Neki neinformirani, nestrpljivi građani su zatrpavali pitanjima, gdje je oružje, zašto ga nema, da li će biti dovoljno oružja, tko će moći dobiti to oružje, da li mi možemo sebi kupiti oružje, gdje da ga kupimo, možemo li dobiti oružje veće kvalitete itd. itd. Evo baš za njih pišem ovaj članak.
Donosim Vam update svijetskog tržišta oružjem, koji vrijedi od 11.03.2009.
napisati ću popis dražava u kojima je trenutno najjeftinije kupiti oružje i to redom od q1-q5 oružja. Iz ovog popisa je Hrvatska izbačena zbog gore navedenog razloga. Još jedna važna stvar, cijene su izražene u GOLD-u kako bi se što lakše orijentirali.

najjeftinije q1 oružje:

1. Grčka 0.200
2. Australija 0.210
3. Japan 0.219

Najjeftinije q2 oružje:

1. Indija 0.346
2. izrael 0.352
3. Italija 0.358

najjeftinije q3 oružje:

1. Rumunjska 0.687
2. Italija 0.688

najjeftinije q4 oružje:

1. Švicarska 1.012
2. Japan 1.040
3. Italija 1.055

najjeftinije q5 oružje:

1. Turska 1.990
2. Njemača 2.016
3. Iran 2.018

Još jednom napominjem, cijene su izražene u GOLD-u.

Evo nadam se da će vam ove informacije pomoći, i ponavljam ovo je namjenjeno onima koji žele oružje ili za vlastite potebe ili žele oružje veće kvalitete nego što im Hrvatske tvrtke trenutno mogu ponuditi. Nadam se da ćete svo oružje koje eventualno kupite iskoristiti za obranu Hrvatske ukoliko bude potrebno. Najbolji način za kupnju ovog oružja je ukoliko imate nekog ePoznanika u nekoj od ovih država, pošaljite mu GOLD, a on neka vašim novcima kupi oružje ta ga pošalje natrag Vama. Tako nećete trošiti na put, a i nećete napuštati eHrvatsku sada kada je najpotrebnije da budete ovdje.

Još jednom pozivam sve da se vrate u eHrvatsku dok traje opasnost od napada.

Pozivam sve, pokažimo koliko volimo svoju domovinu, pokažimo kako smo složni kada je to potrebno, dokažimo svima da nam domovinu ne mogu oduzeti, da ćemo je braniti svim srcem i NEK SE ČUJE KAKO GRMI HRVATSKO SRCE !!!

Za HRVATSKU !!!

Hvala na velikoj podršci koji pružate ovim novinama.

Do čitanja

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.