Travanj 2009. - *Uspješna obrana eHrvatske*

Go down

Travanj 2009. - *Uspješna obrana eHrvatske* Empty Travanj 2009. - *Uspješna obrana eHrvatske*

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 16:54

Dobar Vam dan eHrvati.

Danas je dan kada možemo biti ponosni da smo dio ove velike i moćne eHrvatske.

Kao što vjerujem svi znate, nakon duljeg zatišja, naša je zemlje u proteklih nešto više od 24 sata, napadnuta dva puta.

Jedan od napada je bio RW od strane eSrba da vrate regiju East Serbia u njihovo vlasništvo.
To im naravno nije uspjelo, što zbog vrlo dobre organizacije eHrvata, što zbog jedinstva koje je eHrvatski narod još jednom pokazao kada je naša sveta država napadnuta.

Drugi je napad onaj na Vojvodinu od strane eMađarske, regiju koja također pripada eHrvatskoj nakon što je oduzeta eSrbiji u sada već legendarnoj akciji "Dani Gnjeva" koja se još dan danas prepričava.

U ovom napadu eMađari pokušavaju oduzeti tu regiju eHrvatskoj, vjerovatno s namjerom da je kasnije predaju eSrbiji, kojoj je ta regija u početku i pripadala.

U ovom ratu kao i kod onog pokušaja eSrba, eHrvatska uz pomoć svojih saveznika, bez većih problema odolijeva napadima, te zid u ovom trenutku, nekih 2 sata prije kraja bitke, sigurno stoji na više od 170 000 bodova.

Moramo se naravno zahvaliti i nesebičnoj pomoći svih saveznika koji su se odazvali i odlučili pomoći u obrani naše eHrvatske.

To su redom, Španjolska, Finska, Poljska, Njemačka, USA, Švedska, UK i u ovom trenutku vjerovatno najjača vojna sila u eRepubliku, Rumunjska.

Kada je bilo potrebno, našim smo saveznicima, a naročito Rumunjima, pokazali da smo spremni pomoći gdje god je to potrebno, a sada nam se to višestruko vraća na način da su se svi spremni boriti na našoj strani i uvelike nam olakšati obranu naše domovine.

Posebne pohvale zaslužuje naš vojni vrh koji je opet odličnom organizacijom i suradnjom sa saveznicima, napravio veliki posao u obrani ove dvije regije koje su bile napadnute.

Pohvalu zaslužuje i državni vrh, na čelu sa čovjekom kojeg su mnogi prozivali zbog prošlih izbora i svega što se događalo, a o čemu sada neću pisati, a to je Roby Petric, naš predsjednik koji je opravdao povjerenje i odgovornost koja mu je predana u ruke u ovim, za našu zemlju važnim i kritičnim trenucima.

Pohvala i svakom građanu eHrvatske koji se je borio za našu domovinu i svima koji su pomogli pokazati da je eHrvatska jaka i moćna sila u eSvijetu. Mislim da smo dali do znanja svima da nam ne mogu uzeti ono za što smo se spremni boriti i da će ubuduće mnogo ozbiljnije shvaćati našu eHrvatsku i da će jako dobro razmisliti o eventualnim napadima na našu zemlju.

Za (e)Hrvatsku !!!

Molim Vas da VOTE-ate članak, a ako smatrate novine korisnima i kvalitetnima, onda može i subscribe.

Hvala Vam na čitanju i podršci koju pružate ovim novinama.

Do čitanja, MB

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.