Lipanj 2009. - Gubitak povjerenja u kolege Kongresa eRH

Go down

Lipanj 2009. - Gubitak povjerenja u kolege Kongresa eRH Empty Lipanj 2009. - Gubitak povjerenja u kolege Kongresa eRH

Postaj  Vladimir Andreev on 2/6/2009, 09:56

Dobra večer poštovane eGrađanke i eGrađani drage nam eHrvatske.

Prije nepunih tjedan dana donešen je pravilnik rada Kongresa eRH i kroz njega se vrlo lako može vidjeti kako bi se jedan član Kongresa eRH trebao ponašati i odraditi svoj mandat časno i revno kako mu je i dodjeljen kroz glas Vašeg povjerenja.

Nadalje gore napisani dio se odnosi na nedavni tj. današnji događaj kojeg su kolege Kongresnici osudili i pošto nema prave kazne za učinjeno, dajemo do znanja koji pojedinci omalovažavaju rad Kongresa eRH i da više neće biti u milosti nakon ovog novinskog članka za nove kandidature, jer su iznevjerili svoje birače.

1.Stigao alert sa porukom;

c0bra is no longer a congress member.
Kao što znate, ovakav čin ostavlja mrlju na čast Kongresa jer ispada da se kolega kandidirao samo zbog medalje u svom profilu, koja u biti neznači ništa osim ako odradiš svoj mandat kako doliči jednom Kongresmenu eRH.
Svatko može imati neki problem koji iskrsne, ali on se najavi tako da kolege znaju i da eventualno mogu pomoći, zato smo zajedno i djelujemo kao zajednica neovisno o stranačkoj pripadnosti.
Ako se odgovori na pitanje "zašto", odgovorom "meni je to dosadno i nemam vremena" onda se ta osoba nije trebala kandidirati, jer je uzela mjesto nekom kvalitetnijem i pouzdanijem.

2. Law proposals
Donate

Proposed by marink, 10 hours ago

Do you agree to transfer 1000 HRK from the country accounts to Hrvatska narodna banka?

Dragi kolega marink, ovo je jedan od najlošijih primjera služenja mandata kao Kongresmen eRH.
Nije bilo postavljene debate kojoj prvo treba 24-48h komentiranja osim ako je hitna, o potrebnosti te donacije, a vidljivo je da je stavljena bez ikakve veze i povoda, a može naškoditi vjerodostojnosti zakonodavne vlasti i naši eGrađani mogu misliti da se mi Kongresnici zabavljamo na takav način, što nije istina, već vodimo debate u kojima padne i do 60-70 postova, ako je zakon vrlo bitan za eGrađane i tvrtke u eHrvatskoj.


Ovo javno prozivanje nije slučajno i ovakva prozivanja, pošto nema adekvatne kazne, će se i dalje objavljivati, tako da Vi koji ste nas postavili na to mjesto i dali tu čast, vidite osobe kojima bi se trebalo uskratiti povjerenje od strane Vas kao što je od strane Kongresmena eRH i samog predsjednika države Ivana Radmana.

To povjerenje je, kao i u ostalim stvarima, teško vratiti, te je potrebna žrtva kroz rad i dokazivanja da bi se ono vratilo.

Dodatak na ovo bi bio molba svim Građanima da dobro promotre kome daju glas i obavijest da će ubuduće, prije novinskog članka o službenim i neslužbenim kandidatima za Kongres prije izbora, izaći i članak iz unutrašnjosti Kongresa sa crnom listom kongresmena koji su povrijedili rad i čast Kongresa eRH, te ćete vidjeti tko je izgubio vašu naklonost nepoštujući prisegu na koju su automatski prisegnuli ušavši u Kongres eRH.

Hvala na čitanju i živite dugo, slobodno i uspješno!
Kongresmeni eRH

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.