Lipanj 2009. - Wellness --> što je to i zašto je važan?

Go down

Lipanj 2009. - Wellness --> što je to i zašto je važan? Empty Lipanj 2009. - Wellness --> što je to i zašto je važan?

Postaj  InChY on 3/6/2009, 11:30

Dobar Vam dan eHrvati, nastavljam seriju članaka za pomoć novim igračima nakon što su predhodni članci dobili pozitivne komentare.

U ovom članku ću pokušati Vama novim članovima naše eZajednice objasniti važnost wellness-a.
Kao što sam već naglasio u jednom od prošlih članaka, wellness se gubi radom, treniranjem u vojsci, putovanjem te naravno, najviše se gubi ratovanjem. Kako i zašto ratovati sam objasnio u svom prošlom clanku

E sada, na početku ćete biti primorani kupovati hranu najniže kvalitete (q1), naime nećete si moći priuštiti kvalitetniju hranu. Ta hrana najmanje podiže wellness u odnosu na kvalitetniju hranu, a s obzirom da radite, a time i trošite wellness, kada "pojedete obrok" (što se svaki dan izvodi automatski i to JEDANPUT dnevno) wellness bi Vam trebao biti uravnotežen, dakle neće rasti, a još važnije neće ni opadati. To će biti tako samo ako ne koristite druge aktivnosti. Naime ako odmah počnete redovito trenirati ili putovati nećete moći zadržati wellness na željenoj razini (preporuča se minimalno 40 na početku jer je toliko potrebno da biste mogli ići u rat), a kako Vam povećanje snage na početku vašeg eŽivota nije neophodno preporučio bih da treniranje ostavite za vrijeme kada si možete priuštiti kupnju kvalitetnije hrane te kada čak i uz posao i svakodnevno treniranje budete u mogućnosti održavati wellness na željenoj razini. Važno je da odradite bar jedan trening da biste mogli otići u rat kada se za to odlučite. Već kada na poslu dođete do skill-a 2, što ćete postići već nakon 6 odrađenih dana (ako radite u istoj grani industrije), uz povećanje plaće moći ćete si priuštiti hranu veće kvalitete i tada ćete uz posao i treniranje moći održavati wellness u ravnoteži.

Ako Vam se slučajno dogodi da Vam wellness padne ispod one "magične" brojke 40, na sreću svih nas, eHrvatska ima dobro organiziran program pomoći u takvim situacijama, a to je Crveni Križ. Kada Vam je wellness niži od 40 ispunite ovu prijavnicu http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=cER1Y2lHR2xrNWc0cDdtTXZlb0xST2c6MA . Ako pak situacija postane kritična možete kupiti wellness paket za 2 golda ali se nadam da se nećete dovesti u tu situaciju. Kada Vam wellness bude iznad 40 i imate EXP 25 ili više, možete otići u rat i vrlo lako si dignuti wellness na maksimum u samo dva dana. Više o tome također u mom predhodnom članku čiji link imate pri vrhu stranice. Također ako Vam wellness padne na 0, Vaš će građanin umrijeti. Zato ako niste u mogućnosti biti online više dana, svakako kupite hranu, zamolite nekoga da Vam posudi ako si sami ne možete priuštiti jer svaki put ako nemate hranu u inventaru kada je ponoć po eR vremenu, wellness će Vam pasti za 2. To bi bilo to o wellness-u

I još jedan prijedlog za nove igrače. Ako imate prijatelja za kojeg znate da bi htio igrati eRepublik, iskoristite to sebi u korist na način da mu pošaljete pozivnicu mail-om ovdje.

I da zaključim, wellness pokušavajte održavati što višim, poslodavcima to puno znači, imati ćete veću plaću, u ratu ćete raditi više DMG bodova i moći ratovati više puta u jednom danu.

Naravno opet ću zamoliti da vote-ate članak jer samo uz vašu pomoć dragi čitatelji, veći će broj ljudi saznati za ove novine, a tek onda će one moći ispuniti cilj, a to je pomoć svim novim i relativno novim igračima, a samim time i napretku naše eHrvatske. Komentirajte, dajte savjete, kritizirajte i ponudite prijedloge za buduće članke jer mi je potrebno vaše mišljenje da ove novine budu još bolje.

Hvala na čitanju, MB
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.