Svibanj 2009. - Dan VASE odluke - 25.05.2009.

Go down

Svibanj 2009. - Dan VASE odluke - 25.05.2009. Empty Svibanj 2009. - Dan VASE odluke - 25.05.2009.

Postaj  InChY on 11/6/2009, 21:18

Bliži se taj dan.

Bliži se dan kada će se ljudi raznih društvenih slojeva, raznih političkih opredjeljenja, neki u cipelama, a neki u tenisicama, sjatiti na birališta kako bi izabrali kandidata (čovjeka) koji će slijedećih mjesec dana govoriti i iznositi prijedloge u ime njih za saborskom govornicom.

Neću se sad koristiti izrazima tipa „Dajte meni svoj glas“. NE…. Nekako mi to bezveze zvuči… Ali Vam umjesto toga mogu reći malo o sebi i mojim prošlim i trenutnim dostignućima i uspjesima, te budućim planovima.

Dakle….
U eRepubliku sam rođen 16.12.2008. godine., te sam svoj eŽivot, evo već punih 5 mjeseci, posvetio raznim humanitarnim akcijama, i dobrotvornom radu za korist svih građana eHrvatske. Tako sam radio u Uredu dobrodoslice gdje sam svojim radom, neko vrijeme pomagao novim eGrađanima u prvim danima njihovog eŽivota.
Nakon nekog vremena, dođe čovjeku vrijeme zasićenosti, te sam prešao raditi u Zavod za zdravstvo RH gdje sam doniranjem giftova pomagao ljudima sa malim wellnessom.
Sada, radim kao direktor Hrvatske Gospodarske Komore gdje, pod mojim budnim okom, radnici proizvode Q5 bolnice…

Napominjem da je sam rad u tim državnim ustanovama obavljao (i još uvijek obavljam) bez novčane naknade.
Premda je za neke od spomenutih radnih mjesta predviđena tjedna plaća državne uprave, iste sam se odrekao, jer svoj posao obavljam za dobrobit građana.

Također sam i autor članka POKAZIMO SVIJETU STO ZNACI BITI eHRVAT koji je u znak potpore i pohvale te suglasnisti izdalo preko 15 raznih novina u eHrvatskoj sa raznim političkim opredjeljenjima.

Uh, vidim da se uvod odužio malo… pa da skratim i pređem na samu kandidaturu.

Dakle,
Član sam Hrvatske Demokratske Stranke, a ovim putem ističem svoju kandidaturu na kongresnim izborima 25.05.2009. godine za regiju Lika i Gorski Kotar.

ovo je moja 5 kandidatura, nakon 4 odrađena mandata u eHrvatskom kongresu tijekom kojih sam sudjelovao u mnogo projekata koji su postali sastavni dio života eHrvatske. Također se kao predsjednik kluba zastupnika HDS-a brinem da kongresnici HDS-a budu na vrijeme obaviješteni o svim predloženim zakonima na glasanju unutar Sabora, te se brinem da se o istima diskutira na forumu HDS-a unutar Ureda kluba zastupnika.

I na kraju cu se opet ZAHVALITI, kao i u mojim prethodnim kandidaturama, svim novim eHR prijateljima koje sam stekao kroz svoj rad i kroz svoju aktivnost, kako u stranci, tako i na forumima, chatu i opcenito u eRepubliku.

ZADOVOLJSTVO MI JE SURADJIVATI S VAMA kako poslovno, tako i uz neobavezno druzenje uz casicu vina, pive ili neceg treceg na eHR radiju, skypu, msn-u…

HVALA VAM jer bez Vas, sve ovo ne bi bilo isto…

Zahvaljujem što ste me saslušali, te vas molim da 25.05.2009. godine, izađete na izbore i glasate kako Vam srce nalaže da treba, a sve naravno za dobrobit nase eDomovine Hrvatske…

S poštovanjem svima,

Kongresni kandidat HDS-a
Za regiju Lika & Gorski Kotar
elessar1977
.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.