Svibanj 2009. - ..:: Izvjestaj o radu Ureda za pomoc dijaspori ::..

Go down

Svibanj 2009. - ..:: Izvjestaj o radu Ureda za pomoc dijaspori ::.. Empty Svibanj 2009. - ..:: Izvjestaj o radu Ureda za pomoc dijaspori ::..

Postaj  Vladimir Andreev on 18/6/2009, 21:16

Kao što ste mogli čitati u našem pretprošlom članku Pomoc Hrvatskoj dijaspori te prošlom članku Pomoc dijaspori Ured za pomoć dijaspori je već uhodan!

Pošto je Ureda za pomoć dijaspori pokrenut već za prošlog mandata Vlade sadašnjeg predsjednika, IVANa RADMANa nastavili smo raditi na isti način. Naš način rada je objašnjen u spomenutim člancima, a ukratko ćemo Vas podsjetiti o čemu se zapravo radi i na koji način djelujemo.

Svi koji rade ili ratuju van Domovine, a žele kupiti artikle s hrvatskog marketa mogu to obaviti preko Ureda za pomoc dijaspori na nacin da posaljete PM na organizaciju Ured za dijasporu RH u obliku zahtjeva.

U zahtjevu navedite:
1.) Koliko komada robe želite da Vam kupimo,
2.) Koje kvalitete
3.) Do koje maksimalne cijene možemo ići pri kupnji.

Primjer zahtjeva:
"Kupujem 10 kom Q1 oružja, max cijena do koje možete ići je 11kn/komad"

(* ako nađemo 9 kom oružja po 10.90 kn, a 1 kom po 11.10 kn, kupljena će bit ova 9 komada, a ostatak novca će biti vraćen*)

Novost je (hvala na ideji Canadi) mogućnost otvoranja "računa" u Uredu, tako da uplatite golde (goldi ce bit pretvoreni u kune), a mi Vam s tog računa skidamo novce pri svakoj naručenoj isporučenoj kupnji. Evidencija stanja na računu će se, naravno, voditi revnosno i biti ćete obaviješteni o trenutnom stanju računa svaki puta kada obavite kupnju tj. dobijete isporuku.

NAPOMENA:
- primamo isključivo gold (kune će bit vraćene)
- gold pretvaramo po fiksnom tečaju od 0.019
- ukoliko na marketu nema tražene robe ili je cijena prevelika gold će biti vraćen
- Ured nema nikakav profit
- minimalna uplata je 0.5 golda

Financijski izvjestaj Ureda za dijasporu za protekla 3 tjedna:

Na Ured je donirano ukupno 7000 kn od strane Ministarstva sada i socijalne skrbi ,a do jučer (11. svibnja 2009.) je sakupljeno ukupno 100 golda koji su prebačeni na spomenuto ministarstvo i trenutno stanje s današnjim danom na racunu je: 0.26 golda i 2082.40 HRK.


Od pocetka rada Ureda kupljeno i donirano je slijedeće:

Food:
q1 - 286 komada
q2 - 46 komada
q3 -36 komada

Gift:
q1 - 89 komada

Wepons:
q1 - 283 komada
q2 - 5 komada
q3 - 2 komada

Ticket:
q1 - 14 komada

Otvoreni racuni na uredu : Na računima je ukupno 347,61 HRK.

Došlo je do promjene u Uredu za pomoć dijaspori, pošto kolega eronet nije u mogućnosti nastaviti s radom u Uredu, njegovo mjesto i posao je preuzeo GP.1

Još jedno pozivamo sve u dijaspori koji žele ovim putem pomoći ekonomiji domovine i ovim putem se opskrbljivati hrvatskim proizvodima nek nam se slobodno obrate, tu smo radi Vas. Pomozimo našoj državi i ekonomiji i donesimo golde iz drugih zemalja!

Ured za pomoc dijaspori,
JuniorSoprano i GP.1

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

Korisnički profil

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.