eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpanj 2009. - OBRAĆANJE PREDSJEDNIKA eRH--SVI GLASATI ZA AndyCRO!!!!!!!!!

Go down

Srpanj 2009. - OBRAĆANJE PREDSJEDNIKA eRH--SVI GLASATI ZA AndyCRO!!!!!!!!! Empty Srpanj 2009. - OBRAĆANJE PREDSJEDNIKA eRH--SVI GLASATI ZA AndyCRO!!!!!!!!!

Postaj  Reverend Kane 4/7/2009, 19:26

Dragi građani eHR

Sutra je bitan dan i nova bitka je pred nama..izbori za predsjednika RH.

Nisu to uobičajeni izbori, gdje će u borbu za glasove ići sve hrvatske stranke sa svojim predsjedničkim kandidatima, već ovaj put izlazimo svi ZAJEDNO s jednim kandidatom.

S obzirom na situaciju, kao što već znate, odlučio sam osnovati Vladu nacionalnog jedinstva, Vladu koja je multistranačka struktura i koja je u ovih nekoliko dana morala donositi odluke o vođenju države, ali isto tako i predložiti našeg zajedničkog predsjedničkog kandidata.

Većinom glasova odabran je AndyCro, i ja mu želim puno sreće i uspjeha u nadolazećem mandatu.
Isto tako, POZIVAM sve naše građane da svoj glas daju Andy-u, te tako spriječe pokušaj Peaca da nam napravi TO na ovim izborima.

Iza mene su 2 predsjednička i jedan premijerski mandat.Ja i moj TIM smo se pošteno naradili.3 mjeseca našeg neprekidnog rada dalo je rezultate,postavilo mjerila brige i poštivanja radnika ali i poslodavaca.
Mislim i uvjeren sam da su svi u mom timu dali sve od sebe..jer zadnja 3 mjeseca smo živjeli eRepublik a igrali se RL-a.Nebrojeno obaveza u RL-u je zapostavljeno da bi našu virtualnu zajednicu napravili boljom i kvalitetnijom upravo VAMA dragi sugrađani.Drago mi je što ste to prepoznali i poklonili nam povjerenje u prošlim mandatima.

Ja se moram od srca ZAHVALITI svima koji su bili dio TIMA.Cure i dečki, ponosan sam na Vas i bila mi je iznmimna čast raditi s vama.Puno smo dali ali isto tako puno i naučili jedan od drugog.

Andy-u kao budućem predsjedniku mogu samo poručiti da poštuje i cijeni svoje građane, svoje suradnike, da ima razumijevanja za one koji ga budu pljuvali, jer jednostavno..to tako mora biti.Pljuvali su mene i sve nas zajedno neki..iz jednostavne nemogućnosti percepcije budućnosti a bogami ni sadašnjosti.Vrijeme će uvijek pokazati istinu.

SVI GLASATI ZA AndyCRO!!!!!

++++VOTE AND SHOUT++++

Ivan Radman
Predsjednik RH
Reverend Kane
Reverend Kane

Broj postova : 26
Join date : 29.06.2009
Age : 33

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.