eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rujan 2009. - HSP-Stranački izbori

Go down

Rujan 2009. - HSP-Stranački izbori Empty Rujan 2009. - HSP-Stranački izbori

Postaj  Sebenico 24/9/2009, 22:50

Dragi HSP-ovci

Evo sutra nam dolaze stranački izbori nakon punih mjesec dana.Moram napomenit da će sutra bit vrlo napeto na izborima jer kandidati su zaista sjajni i vaš glas odlučuje tko će vodit HSP idućih mjesec dana,ali evo da ne odugovlaćim krenit ću sa kandidatima:

Matheus von Stenjevec

Matheus je iznio svoj program na HSP forumu evo možete vidjeti njegovu kandidaturu i njegov ekonomski plan za budućnost stranke.Matheus je dosta dugo član stranke i vrlo je aktivan na forumu i jedan je od važnih članova.Sretno na izborima

mrgood

mrgood je iskusan igrač koji je već prije bio predsjednik stranke evo ovdje možete vidjeti njegovu kandidaturu.On je trenutni potpredsjednik stranke i vijećnik.Mrgood sretno na izborima.

Kole 26

Kole je već dvaput bio predsjednik HSP-a i odlučio se ponovno vratit u utrku za predsjednika.Ovdje možete vidjet njegovu kandidaturu.Ovo je Kolina izjava za izbore

"JEDINI i osnovni cilj je vratiti HSP na vodeće mjesto u kongresu i stvoriti ponovno zajedništvo, kontinuiranu ponosnu politiku bez prostitucije koju smo imali. Oformiti ponovno vijeće i raditi programe koji će pomoći stranci i e-Hrvatskoj. Čak sam doživio da se i kandidatura za predsjednika mora dogovarati toga nije bilo u moje vrijeme. Članovi neka odluče, a ne pojedinci. Neću nabrajati sve što je bilo pokrenuto za mojih mandata jer toga ne bi bilo da nije Vas Hsp-ovaca moja je bila samo inicijativa i rad.
Također nastojat ću da se vrate članovi tj. zamolit ću ih da se vrate svi koji su otišli nakon debakla sa Splitom"Kole sretno na izborima.

Ostala su još dvojica kandidata koji nemaju program:

Teo-Grancic i Hubertt

Eto ljudi to je to od izbora.Još se samo želim pozdravit sa HSP-ovcima.Hvala što ste mi dali podršku da budem vaš predsjednik.Bilo je odlično surađivat sa svima vama.Hvala i zbogom.


HSP ZA POBJEDU
SVOJOJ ZEMLJI I NARODU

Predsjednik HSP-a
Radijator

Sebenico

Broj postova : 58
Join date : 12.09.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.