eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Siječanj 2009. - Problemi i upgrade tvrtke

Go down

Siječanj 2009. - Problemi i upgrade tvrtke Empty Siječanj 2009. - Problemi i upgrade tvrtke

Postaj  nofx_ivan 16/3/2010, 18:27

Poštovani radnici Croatian Patriots Organizacije, molimo vas za strpljenje što se tiće dobivanja giftova. Zbog bugova dnevno možemo podjeliti 20ak giftova, ostale čuvamo u tvrtki pa ćemo ih djeliti kad se bugovi rješe.

U tvrtki Kupujmo Hrvatsko Q3 su svi radnici napunjeni do kraja, te ih molimo da održavaju wellness iznad 90.

U tvrtki Darujmo Hrvatsko puni su radnici Ivica Sremic i Rimad.

U tvrtki Proizvodimo Hrvatsko Q3 puni su radnici Patriot cro, BorKan, sensablack i Barret, dok do tvrtke Hrvatsko Drvo Q2 još nismo stigli.

Dobili smo od države subvenciju za upgrade tvrtke Proizvodimo Hrvatsko Q2 i sad je tvrtka na Q3 te su svim radnicima plaće povećane za 2 HRK, kako bi si lakše održavali wellness.

Probleme imamo zbog toga što svi žele giftove odmah, a proizvedemo dnevno oko 60 komada. Što je dosta za 6 radnika po 10 komada i idemo po redu, stoga se malo strpite, doć ćete na red, bez brige.

Igrica je dobila problem, tj. više ne radi dekoder, a kad novi izađe poslat ćemo svim radnicima, dok plaće nećemo smanjivati. Odsad imamo uvid u to koliko točno odgovarate na pitanja, stoga nemojte ih preskakati, jer ćemo vam smanjivati plaće...potrudite, jer i mi se oko vas trudimo.

Pozdrav od rocker-ma i bbb_kambelovac.

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.