eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2010. - Izdanje uz kavu

Go down

Svibanj 2010. - Izdanje uz kavu Empty Svibanj 2010. - Izdanje uz kavu

Postaj  tajnoime on 12/6/2010, 21:15

Dragi sugrađani.Evo prvi ozbiljan članak s novoosnovanog službenog orga Predsjednika eRH. Kasnimo, znam, ali glasnovornik na žalost ima nekih RL obveza (tolikih da mi je danas predao svoju ostavku) tako da sam tek danas našao vremena (i lektora Razz ) za jedan duži članak.


Kao što sam najavio u kandidaturi otvoren je službeni org Predsjednika eHrvatske. Mislim da je dobro da budući Predsjednici imaju na raspolaganju od prvog dana mandata org sa novinama koje imaju velik broj subova. Time se osigurava da će veliki broj građana pravovremeno biti informiran. Za grb orga i novina sam izabrao grb RL Predsjednika RH jer mislim da je to grb kojega će svi budući Predsjednici eRH rado prihvatiti, te će s vremenom postat prepoznatljivo obilježje .


Oni koju su pročitali moju zadnju kandidaturu možda se još sijećaju da sam pisao o projektu „S Predsjednikom na chatu“. Ovim putem vas obavještavam da smo spremni to provesti u djelo. Prvi chat s Predsjednikom će se održati u subotu, 29.05.2010. na irc kanalu: #Subotom_u_22 . Kao što samo ime kanala govori nadam se da će mi i RL i eRep obaveze dopustiti da ovo postane tjedni chat s građanima. Na tom chatu ću odgovoriti na sva vaša pitanja (naravno na ona koja budu u granicama zdravog razuma i pristojnog ponašanja) koja možete postavljati od danas preko google doca na ovom linku: http://tinyurl.com/subotom-u-22 . Mislim da bi bilo nemoguće održati uživo postavljanje pitanja stoga sam odlučio za ovu formu koja je već uspješno isprobana na predsjedničkim debatama: pitanja možete postavljati unaprijed ili u toku chata, a moderator chata će mi postaviti pitanja koja imaju veze s eRepublikom i koja nisu uvredljiva. Na prvom chatu ćemo imati (90% je sigurno da će sudjelovati) i posebnog GOSTA IZNENAĐENJA. Njemu/njoj možete isto postaviti pitanje preko google doca, ali za to pričekajte dok se ne pojavi i dok ne doznate o kome se radi. Mogu vam samo reći da vam sigurno neće biti problem pronaći pitanja.


Kao što sam kratko napisao u mojim privatnim novinama BiH smo napali u dogovoru s njihovim Predsjednikom i vodstvom da bi napokon osigurali Kongres koji neće pljačkati državu kao što je do sada bio slučaj. Sve regije ćemo vratiti nazad. Danas sam vratio već Brčko, ostale vraćam kroz par dana naravno u bosanske ruke, isključivo u bosanske ruke. Ne treba puno trošiti riječi na ovo jer je jasno da nama te regije ne trebaju niti da želimo osvojiti Bosnu. Samo bih ovim putem zahvalio srpskom vodstvu u BiH-a koje nam je izglasavanjem rata prošli mjesec ovo omogućilo.


Išli smo na Liaoning. Išli i nismo uspjeli. Bila je to najveća bitka ikad i stvarno treba javno čestitati našim susjedima koji su bili na sve spremni (čak i na kami dosta njih) da bi obranili njihovu najvažniju regiju. Vama dragi sugrađani poručujem da nije svako zlo za zlo. Iako smo izgubili tu bitku dosta toga smo naučili. Naučili smo da im je to jako slaba točka radi koje su spremni potrošiti sve golde koje imaju i ugroziti vlastiti wellness. Naučili smo da su spremni danima biti budni do zore u iščekivanju napada. Naučili smo da je će svaki napad na LK odnijeti i Srbima i njihovim saveznicima cijelu hrpa golda i ljudi, a to nam može biti o velike korisiti.


U ovom Novom svijetu postoji urečica „Svezici pošalju vojski, Hrvati pošalju cijelu naciju“. Bitka za LK je još jedan primjer toga. Naš damage je bio neznatno manji od recimo Poljske koja ima 3 puta više stanovnika od nas. SVIMA VAMA VELIKO ZA HVALA ZA SVAKI OD 1,321,754 BODA DAMAGEA KOJI SMO NAPRAVILI. Posebno hvala civilim i svim paravojskama koji su se preselili u Ameriku i udarali po „LionKing“-u. Ovu bitku smo nažalost izgubili, ali biti će prilike za novi pokušaj. Još jednom sam ponosan na sve vas.


Eto dragi moji sugrađani, toliko od mene. Nadam se da se vidimo u velikom broju na chatu u Subotu.

Vaš poglavica,

Apachy

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.