eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lipanj 2010. - AngelHR za Predsjednika HDS-a

Go down

Lipanj 2010. - AngelHR za Predsjednika HDS-a Empty Lipanj 2010. - AngelHR za Predsjednika HDS-a

Postaj  tajnoime 14/6/2010, 17:25

Službeni kandidat za Predsjednika HDS-a u sljedećem mandatu je AngelHR. Sve članove stranke pozivamo da podrže AngelHR na unutarstranačkim izbora. Posebno vas molimo da se izborima odazovete u što većem broju budući da nam je nekim neslužbenim kanalima najavljena mogućnost ponovnog pokušaja TO-a HDS-a. Mi smo stoga poduzeli potrebne mjere i admine upozorili na mogućnost korištenja botova u preuzimanju naše stranke, pa pozivamo one koji su možda i planirali ovakav pokušaj da od njega odustanu. SmileKandidatura AngelHR-a za Predsjednika HDS-a

Rođen sam 14.01.2010. dana 786 u Novom Svijetu. U početku sam kao i svaki drugi igrač bio dvokliker. Na samom početku mi je igra bila dosadna, samo klikanje, radi i treniraj, ali kad sam došao do 5 lvl kad sam se počeo i borit, već je postajalo zanimljivije. U to doba smo napadali i eSloveniju i bila je u našim rukama par dana. Kad sam došao do 7 lvl, koji je potreban za pristupanje nekoj stranci, postao sam član HDS-a gdje sam i dan danas. Nisam nikad požalio što sam ušao u ovu stranku, jer sam upoznao puno divnih ljudi i jako cijenim što se pružaju prilike novim članovima da se dokažu u pojedinim poljima.Bio sam član u gušterima, squad 7. Ovim putem ih sve pozdravljam i želim im puno sreće u daljnjem radu. Više nisam član guštera, jer sam se više počeo baviti političkim životom. Prijavio sam se u veljači 2010. za kongresnika i pobijedio na tim izborima. Pokušavao sam svaki mjesec nakon toga ući u kongres, ali nažalost narod me više nije birao. Sad

Danas sam u stranci Predsjednik Mladeži HDS-a, 2 mjeseca sam bio veleposlanik eHrvatske u eŠpanjolskoj, član sam paravojske StormRidersa.
Nadam se da ću svojim novim idejama i svojoj organizaciji pomoći u stabiliziranju stranke i pridobivanju novih i zadržavanju starih članova.


Tim koji će mi pomoći u vođenju HDS-a

Glavni tajnik: pauci
Rizničar: Asklepije
Predsjednik Mladeži HDS-a: ivo_sanader
Zapovjednik StormRidersa: DinoFr


Plan i program za sljedeći mandat

* I dalje nastaviti raditi na poboljšanju HDS-ovih odnosa s drugim strankama.

* Učiniti sve što je moguće da se zaustavi opadanje broja članova. Ne mogu obećati rast broja igrača, ali mogu obećati da ću u dogovoru s timom koji sam izabrao učiniti sve da taj pad zaustavimo, te poradimo na učlanjenju novih igrača u HDS.

* Zadržati stare članove stranke, jer su oni svakako potrebni stranci. Oni svojim iskustvom, savjetima i prijedlozima trebaju pomoći u stabiliziranju i ponovnom usponu HDS-a. Ako nam nečija pomoć sada nasušno treba onda je to svakako njihova.

* Što se izbora tiče dat ću sve od sebe da već od nadolazećih kongresnih izbora dobijemo više kongresnih mjesta.

* Da bismo mogli financijski pratiti sve pokrenute akcije i projekte, te one koji će tek biti pokrenuti moramo imati stabilnu riznicu. Da tome bude tako pobrinut će se naš rizničar uz pomoć svih nas ostalih.

* Izdavat ćemo redovno članke u Glasniku HDS-a, vezano za stranku i svaki njezin projekt, što smatram bitnim za održavanje stalne komunikacije između vodstva stranke i pasivnih članova koji su samo ingame učlanjeni u HDS, ali nemaju volje aktivno se uključiti u rad stranke. I mislim da tim člancima u Glasniku HDS-a novim, ali i starijim igračima nudimo više opcija da se priključe našoj stranci i na forumu i na chatu, a naravno i u rad stranke.

* Poradit ću na dodatnom angažiranje naših članova za rad u uredima raznih ministarstava kako bismo i kroz takvu aktivnost pomogli građanima eHrvatske.Za Glasnik HDSa, po zadnji put u ovom mandatu,

Asklepije,
Predsjednik HDS-a

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.