eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lipanj 2010. - Zaklada Incerum | 02

Go down

Lipanj 2010. - Zaklada Incerum | 02 Empty Lipanj 2010. - Zaklada Incerum | 02

Postaj  Dalibor 24/9/2010, 10:25

Lipanj 2010. - Zaklada Incerum | 02 Area51reloaded
AREA 51 | Reloaded, lipanj 2010.

Dragi prijatelji...

Nastavljam sa projektom Zaklade Incerum i zahvaljujem na pozitivnim reakcijama na ovu inicijativu.

Ovaj puta odlučio sam poduprijeti sljedeće inicijative:

- Kockasti ePulitzer - http://www.erepublik.com/en/article/za-aku-golda-kockasti-epulitzer-natje-aj-edit-1-1427727/1/20

Kako kažu sami autori, 'Kockasti ePulitzer' je rezultat nastojanja šačice eHr novinarskih entuzijasta kojima je cilj da se kvalitetni novinari stimuliraju za daljnji rad i ustrajanje u svom profesionalnom odnosu prema e-novinarstvu i ona predstavalja neslužbenu alternativnu media mogul medalju!

Sve pohvale za inicijativu i nadam se da će se drugi odazvati, te ćemo tako i bar malo doprinijeti uređenju eHrvatskog medijskog prostora koji je nepotrebno zasut nekvalitetnim uratcima domaćih i stranih autora.

- eHrvatska anti PTO skupina - http://www.erepublik.com/en/article/glasnik-hld-prekinimo-pto-e-hrvatskih-stranki-1427813/1/20

Ovo je inicijativa HLDa potaknuta učestalim preuzimanjem (pTO) političkih stranaka u eHrvatskoj. Stoga su HLDovci pokrenuli osnivanje eHrvatske anti PTO skupine koja će reagirati pri svakom pokušaju PTO-a bilo koje eHrvatske stranke.

Ukoliko se želite aktivno uključiti u tu inicijativu ispunite prijavu, te dođite na IRC kanal #ATO-eHR gdje možete doći i postaviti ostala pitanja.

Poduprte inicijative su sponzorirane osim ovim člankom i ingame reklamom u samoj igri (erep adds), što bi trebalo doprinijeti da doprije do većeg broja igrača.

Ponovno pohvaljujem inicijative sljedećih građana i udruga:
- Udruga za pomoc, Zaklada CROPF, Prince of Croatia, Karlo FTW, Don Gaspar, Djuka, Silver_Fishy, AmonRA_CRO, Mony CRO, Centar za pomoc bebama, eCroatian BabyBoom fond, sunce_malo.
Hvala vam i nastavite tako i dalje!

Pozivam i ostale da se aktiviraju u pomoći novim igračima, kao i starijima kojima treba pomoć. U ovoj igri ovisimo o kvalitetno izgrađenoj zajednici, stoga je svima u interesu da zajedno jačamo.

Poslodavci - savjetujte svoje radnike kako da održavaju svoj wellness, a svi koji zapošljavaju nove igrače pošaljite im osobnu poruku sa kratkim uputama i linkom na tutorijal. Na taj način ćete puno pomoći tim igračima, a i zajednici u cjelini.

AREA 51 | Reloaded
Novinski magazin
Lipanj 2010. - Zaklada Incerum | 02 Potpisdali
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.