eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lipanj 2009.-Izvješće Zavoda za zdravstvo RH

Go down

Lipanj 2009.-Izvješće Zavoda za zdravstvo RH Empty Lipanj 2009.-Izvješće Zavoda za zdravstvo RH

Postaj  Dom Perignon on 9/6/2009, 16:07

Drage građanke i građani eHrvatske

Kao što znate, 05.06.2009. održani su predsjednički izbori na kojima je povjerenje građana za još jedan mandat dobio IVAN RADMAN. U ovom članku možete pročitati sastav Vlade u novom mandatu. I u ovom mandatu, moja malenkost ima čast i obavezu voditi Zavod za zdravstvo RH.

Stoga je došlo vrijeme za kratak osvrt na protekli mandat.
Dakle, od 06.05. pa zaključno sa jučer 08.06., podijeljeno je 2182 giftova egrađanima eHrvatske. U tom periodu, u Registar kritičnog wellnesa prijavilo se 162 građana. Sa zadovoljstvom mogu istaknuti da se giftanje egrađana vrši SVAKI DAN pa tako, dok pišem ovo, na popisu u Registru kritičnog wellnesa nalazi se samo pet (5) egrađana kojima fali svega nekoliko wellnesa do vrijednosti 50.

U istom periodu, u POWER.HR prijavilo se 118 egrađana, a s obzirom na njihov uglavnom dosta visoki wellnes (w>40) u sklopu projekta POWER.HR podijeljeno je 60 giftova. A zahvaljujući pak povećanom broju trening ratova u posljednje vrijeme, podijeljeno je 12 ticketa.

Iskoristio bih ovu priliku, a zbog uočene nedovoljne informiranosti o Registru kritičnog wellnesa i projektu POWER.HR, i uputio bih sve NOVE, ali i starije igrače da detaljnije informacije o ovim projektima pročitaju OVDJE.

Detaljnije informacije o svemu mogu se dobiti i u Zavodu za zdravstvo RH.


Darko Krams
Direktor zavoda za zdravstvo RH

Dom Perignon

Broj postova : 48
Join date : 28.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.