Lipanj 2009. - Za svakog ponešto...

Go down

Lipanj 2009. - Za svakog ponešto... Empty Lipanj 2009. - Za svakog ponešto...

Postaj  Vladimir Andreev on 24/6/2009, 00:19

...ribe imam, a kruh q1 sam ionako pojeo.

Tri ispita danas riješih,
Četiri još za rujan ostadoše,
A možda jedan ranije riješim
ako će se čuda da dogode.

Dosta o RLu, ajmo mi o WoWu.

Ne, ček, nije ovo WoW, ovo ja hattrick... Ne, nije ovo hattrick, ovo je sigurno footstar. Ma jok, sada mi javljaju da je ovo neki ludi RPS zvan Call of Duty.

Možda Vam se čini da ovaj intro nije vezan uz našu eDomovinu, ali je itekako vezan. Zadnjih nekoliko dana moji sugrađani daju toliko zbunjujućih i nepovezanih informacija da to nema veze s eStvarnošću. Ja bih volio reći da panici razloga nema, ali nažalost to je daleko od stvarnosti. U nekoliko navrata kroz moj eŽivot, pogotovo u eRH stalno su određeni ljudi pričali da će se dogoditi TO, skakali na najmanju naznaku nekog poteza susjednih eSrba, a sada kada su se Srbi probudili, e sada ne znamo kuda ići, kaj napraviti i što dalje?

Iskreno, nisam iznenađen niti TO HDS-a. Nisam iznenađen niti gubitkom Vojvodine. Ali sam se neugodno iznenadio nekim komentarima visokih vladinih i vojnih dužnostika. Svakim danom me sve više smeta šta neki koji ovu igru igraju par mjeseci se ponašaju kao da je eRH tu bila oduvijek i da se za nju nije nitko borio. E pa dragi moji, borili su se ljudi, da i ne znate kako.

Zato sam odlučio da nakon punih 6 mandata obnašanja kongresničke dužnosti, za 25.6. NEĆU podnijeti novu kandidaturu za kongresnika RH.

NE, nije riječ o još jednoj izdaji mog naroda, već jednostavno mislim da je vrijeme za promjene. Planiram se kandidirati za predsjednika na predstojećim izborima i ne želim odraditi samo 10 dana kongresničkog mandata. Volio bih reći da će moj mandat u kongresu dobiti neko mlad i željan dokazivanja, ali nažalost, velike šanse su da neće. To će biti neki ili vojnik ili "kongresni starosjedioc" jer nam na ovim izborima prijeti TO Srba.

Zato ovim putem, javno i ponosno, dajem do znanja da imam želju i volju povesti RH u novo, drugačije (nadam se i bolje) vrijeme u kojem bi RH trebala napredovati, a ne strahovati šta će biti sutra. Ali, pošto je neophodno da na idućim izborima bude samo 1 RH kandidat, dajem Vama, građanima eRH pravo da se u komentarima izjasne da li žele smjenu vlade koja je:
* izgubila vlastitu stranku, pa je zato napravila TO druge stranke,
* izgubila jednu bitku
* ponovno pomiješala politiku i vojsku i uzrokovala odlaske iz ZDRUG-a
* nema kontigencijske planove za krizne situacije kao sutrašnje,

ili ćete reći da ne želite smjenu vlade koja:
* svejedno drži eRH u top 10 država eSvijeta
* radi i vodi mnogobrojne programe za dobrobit Hrvata
* vjerojatno ima još nekih pozitivnih strana, ali evo, sada mi ne padaju na pamet.

Ono što bih ja kao predsjednik napravio je micanje te usrane politike iz sve lošije RH vojske u što većoj mjeri.
NE KAŽEM DA NE SMIJETE IMATI SIMPATIJE PREMA ODREĐENIM STRANKAMA, ALI BITI POLITIČAR I VOJNIK JEDNOSTAVNO NE IDE ZAJEDNO. Mislim da je i previše primjera iz naše vojske.

Pokušati barem malo smiriti situaciju s eSrbima, iako je u ovom trenutku to malo vjerojatno. NE KAŽEM DA IH MORATE VOLJETI, ALI BILO BI LIJEPO DA VIDIMO KAKO I ŠTO ĆEMO DALJE - AKO SE ODLUČE SRBI NASTAVITI AGRESIJU, BILO NA POŠTEN ILI NEPOŠTEN NAČIN, BRANITI ĆEMO SE SVIM SREDSTVIMA. Ali isto tako, ako Srbi ipak sjednu za stol i počnu dijalog, treba vidjeti jel je moguće da ima šanse za neku vrstu mira.

Puno pričati s Bosancima oko njihove suradnje s nama i vidjeti da li možemo napraviti i nešto više. Više o tome kroz nekoliko dana ukoliko bude odjek za promjene u vladi.

Poraditi na stranačkom sustavu, te pokušati svesti broj aktivnih stranaka na minimum potrebnih za kongresne i predsjedničke izbore.

Ima još toga, ali ovo je samo ukratko jer sam još pod utjecajem činjenice da imam 3 ispita manje. Smile

Molio bih da se suzdržite od neprimjerenih komentara jer ukoliko većina Vas smatra da vlada treba ostati, odnosno da kandidat bude iz HDSovih redova, ja ću se za dobrobit RH povući jer je meni uvijek RH na prvom mjestu i ne mislim biti 3. kandidat na ovim izborima.

Također bih molio Srbe da ne komentiraju previše jer njihove komentare neću uzimati baš u obzir, ali ako me žele kontaktirati i naglasiti nešto bez skrivanja tko su i što su, znaju moj PM. Wink

Također svi Hrvati mi se uvijek mogu obratiti bilo s komentarom, prijedlogom, primjedbom na moj uvijek dostupan sandučić. Smile

Još jedna opaska - sutra tokom dana će netko iz redova vlade izdati plan (valjda) oko toga kako i za koga glasati na izborima, pa Vas molim da pratite predsjednikove shouteve, kao i shouteve kongresnika i ministara.

Proud to be Croat, koliko god mi neki pokušavali zgaditi ju,
AndyCro

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.