Travanj 2009. - MIR SA SRBIJOM, PRODAJA DALMACIJE I JOŠ PONEŠTO

Go down

Travanj 2009. - MIR SA SRBIJOM, PRODAJA DALMACIJE I JOŠ PONEŠTO Empty Travanj 2009. - MIR SA SRBIJOM, PRODAJA DALMACIJE I JOŠ PONEŠTO

Postaj  Johny Stulic on 19/4/2009, 17:45

MIR SA SRBIJOM, PRODAJA DALMACIJE I JOŠ PONEŠTO

Poštovani građani i građanke.

Stigao je trenutak nakon kojeg više nema povratka. Napravili smo jedinu stvar koja se mogla napraviti.
Vojna Hunta je preuzela vlast u Hrvatskoj! Nakon niza promašaja predsjednika Split1700, vojska je odlučila stvar uzeti u svoje ruke. Predsjednik je lišen svih svojih dužnosti, te na njegovo mjesto stupa Vrhovni Zapovjednik Hrvatske - Kokach.

Na snagu stupa opća mobilizacija, te se naređuje svim građanima da uplate na ovaj acc po 1 gold. Svatko tko se ne odazove na ovu DIREKTNU ZAPOVJED, bit će protjeran iz države.


MIR SA SRBIJOM

Jedan od razloga zašto smo preuzeli državu jest napad na eSrbiju. Ispričavam se braćo u ime vojne hunte. Neke stvari su nam se krile, te nismo znali što radimo. Večeras ćemo pokreniti RW u svim srpskim regijama, te nakon što budu vraćene, zatražit ćemo potpisivanje mira sa našim istočnim susjedima. Kao odštetu nudimo 500 golda iz Hrvatske Narodne Banke.


PRODAJA DALMACIJE

Drugi razlog preuzimanja države jest trošenje ogromne količine golda na ovaj rat koji nikome ne pomaže. Svi vjerovatno znaju da je rat skup, i predsjednik se očito malo preračunao. Iz tog razloga odlučili smo regije North Dalmatia te South Dalmatia prodati talijanima. Svaka regija za 700 golda. Ovim potezom osiguravamo 1400 golda u našu blagajnu, manje regija za obranu, te time i veću sigurnost za cjelokupno stanovništvo. Regije i nemaju nekih bitnih resursa, a i država izgleda kao kifla.
Razmišlja se o prodaji regije Istria and Kvarner slovencima, za 500 golda. Pregovori su još u tijeku.


RAT SA MAĐARIMA

Treći razlog dolaska Vojne Hunte na vlast je katastrofalan izbor neprijatelja. Mađari su nam veća prijetnja, te su oni trebali biti meta napada, a ne slabašna Srbija. Nakon potpisivanja mirovnog sporazuma sa Srbijom, krećemo u napad na mađare. Rat je već objavljen (to je možda jedina pozitivna stvar koju je prijašnja vlada napravila) te možemo odmah krenit u napad. Imamo element iznenađenja na svojoj strani, te vjerujem da ćemo ih sa lakoćom poraziti.
Nakon pobjede nad Mađarskom, raspravlja se o mogućem napadu na talijane, te vraćanje dalmacije, no o tome treba još dosta raspravljati.

Do sljedećeg članka.
glasnogovornik, general i zamjenik Vrhovnog Zapovjednika Hrvatske
mogwaiii


PS: nemojte zaboravit donirat gold.
NOT
travanjnjnjnjnjnjjnjnj

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.