Srpanj 2009. - Predstavljanje novog MVP

Go down

Srpanj 2009. - Predstavljanje novog MVP Empty Srpanj 2009. - Predstavljanje novog MVP

Postaj  Dalibor on 22/8/2009, 02:27

Dragi gradani nase eHrvatske.

Za početak da se predstavim kao novi ministar vanjskih poslova eHrvatske. eRođen sam 09.12.2008. u Slavoniji. Ono što me je najviše privuklo eRepubliku u početku jest ekonomski sektor igre te mogućnost poduzetničke karijere. Sada, sa svoja 2 RL prijatelja, posjedujem 3 q3 kompanije (Hrvatski Mitraljez, Hrvatsko Drvo, Hrvatsko Zito) te q4 kompaniju željeza (Hrvatsko Zeljezo d.d.). Politička karijera mi je privukla pozornost tek nakon što sam prošao avanturu vojne u kojoj sam bio pripadnik i HV-a i HOS-a. Na pretprošlim kongresnim izborima sam dobio povjerenje egrađana Raske te ušao u kongres koji sam u potpunosti odradio. Htio bih se zahvaliti dragom kolegi Andy-ju što mi je ukazao povjerenje dodjelivši mi ovaj položaj.
Ukratko o planu i radu

Nove ambasade

Za sada jedine nove ambasade će biti uspostavljene u eSrbiji te eIrskoj.

Postoje�e ambasade

Od postojećih ambasada zadržati ćemo: eBiH (MABusic), eFinska (ramac), eGrčka (ANTER_92), eKanada (gjuro), ePoljska (Branimir Vukadin), eRumunjska (tigric45), eRusija (bablosovetov), eSAD (pasko111), eSlovenija (nuncaboy), eŠpanjolska (Lazarus_26), eŠvedska (Kachaa), eUK (doki1919).

Ambasade u eHrvatskoj

Jedan od ciljeva koji sam postavio jest nastavak dovođenja stranih ambasadora na naš forum, što će omogućiti i našim partnerima veći razvoj diplomatske snage.

Mediji

Do sada najveća zamjerka jest nepopraćenost rada MVP medijima, što se nadam da će se sada promjeniti. Probati ću najmanje svakih 7 dana izdati članak o tome što smo napravili i postigli.

I za kraj moram najaviti da ću svoju dužnost obavljati samo 15 dana zbog, nažalost, neodgodivih RL obveza.

Vaš Ministar,

Max_Payne
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.