Srpanj 2009. - OBAVIJEST O POSTALJVANJU NOVE BOLNICE

Go down

Srpanj 2009. - OBAVIJEST O POSTALJVANJU NOVE BOLNICE Empty Srpanj 2009. - OBAVIJEST O POSTALJVANJU NOVE BOLNICE

Postaj  Dalibor on 30/8/2009, 02:39

Danas, 28. srpanja je postavljena još jedna bolnica najveće kvalitete u regiju Central Croatia.
Razlozi postavljanja bolnice su već mnogo puta navedeni. U Central Croatia regiju dolazi oko 30-40% novih igrača, te ova regija bez bolnice je imala gotovo 1000 stanovnika, skoro isto kao Northwest Croatia i Slavonija koje su bile jedine regije sa q5 bolnicom. Ovim potezom je direktno povećana vojna snaga eHrvatske.

Svi vojnici i stanovništvo koje se vraća doma te svi koji mogu, i dalje se trebaju seliti u Northwest Croatia i Slavoniju kako bi mogli dići veličinu zida u slučaju napada Mađara na Hrvatsku! Tretnuno se preporućava dolazak u Northwest Croatia jer se tamo trenutno nalazi nešto manje ljudi nego u Slavoniji.

Hrvatska trenutno ima 3 bolnice, što je vrlo dobar omjer s obzirom na broj regija - 7. Hrvatskoj će u budućnosti trebati još samo jedna bolnica, u regiji South Dalmatia, svrha bolnice je samo u slučaju da izgubimo ove glavne 3.Male statistike:

- Hrvatska ima pokriveno 42.8% regija bolnicama, dok 81.3% stanovništva se nalazi u regijama sa bolnicom. Možemo reći da je ovo zaista odlično, a i treba nadodati da Slavonija i Northwest Croatia ima veći omjer aktivnog stanovništva nego ostale regije pa je onaj postotak u praksi još i veći. Ovime smo postali jedna od rijetkih zemalja koje imaju 3 ili više q5 bolnica.

- Hrvatska ima i 5 q5 Obrambenih sistema popularno zvani DS-ovi. Treba nadodati da imamo još jedan q3 Obrambeni sistem u regiji North Dalmatia. Po broju ugrađenih q5 DSova, Hrvatska, Španjolska i Rumunjska su na vrhu, dok je Hrvatska po omjeru prva.

Dugo nam živjela- Hrvatska!
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.