Studeni 2009. - 35. Broj HLD glasnika

Go down

Studeni 2009. - 35. Broj HLD glasnika Empty Studeni 2009. - 35. Broj HLD glasnika

Postaj  Zerocool12 on 15/11/2009, 00:24

35. Broj HLD glasnika

1. Uvod
2.Predsjednički izbori
3. HLD Izgradnja i HLD Weapons
4. Suradnja između stranaka
5. Poziv članovima

1. Uvod

Dragi članovi i simpatizeri pred vama je 35. broj HLD glasnika u kojem možete saznati stranačke novosti Smile


2. Predsjednički izbori

HLD stranka na ovim izborima neće imati svog kandidata. Zbog toga je na službenom stranačkom forumu provedeno glasanje kako bi odlučili koga ćemo podržati. Dok je HSP poslao zahtjev da podržimo njihovog kandidata čelnici HDS-a nas nisu kontaktirali tako da je na glasanju bilo ponuđeno dva odgovora: podrška kandidatu HSP-a ili da HLD stranka ne podrži nikoga. 88% članova od onih koji su iskoristili svoje pravo glasa odlučilo je dati podršku kandidatu HSPa a to je Aurelije the family guy. Osobno mislim da je on odličan izbor. Jako dobar u ekonomskim pitanjima, izrazito vješt u komunikaciji te prije svega pošten. Mislim da je on sposoban Hrvatsku učiniti jačom u svakom pogledu.


3. HLD Izgradnja i HLD Weapons

Zahvaljujem svima na donacijama sa kojima se pomaže izgradnji bolnica za regije koje ih još nemaju. Prošli tjedan je postavljena bolnica u regiji Istra i Kvarner. Hvala svima koji su doprinijeli bilo radom bilo donacijama.Posebno hvala HSP stranci na donaciji od 60 golda. Sve ostale donacije vidjeti na ovom linku: http://www.erepublik.com/en/article/-hld-izgradnja-hr-ambulanta-izvje-taj-o-radu-03-11-2009-1015431/1/20

Također što se tiče HLD weapon firme ima nekoliko ljudi koji od osnutka te firme rade za jednu kunu: Moroplovac, SinCro, Dancingwoman27 te AndyCro. Hvala vam!

4. Suradnja između stranaka

U suradnji sa HSP-om odlučili smo oformiti poseban forum na kojem ćemo moči raspravljati o aktualnim pitanjima. Pozivamo i ostale stranke da nam se pridruže sve u cilju bolje komunikacije koja će nadam se doprinijeti jačanju Hrvatske.

5. Poziv članovima

Pozivam sve članove da se se uključe u aktivan rad stranke na stranačkom forumu i chatu. Sjednice se održavaju nedjeljom u 20:00 sati na ovom chatu http://zagonetka.net/erepublik/ajax_chat/. Taj se chat koristi samo za skupštine a inače se koristi ovaj chat http://qchat.rizon.net/?&channels=%23HLD

Predsjednik HLD stranke Dino_zippo

Zerocool12

Broj postova : 73
Join date : 28.10.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.