Prosinac 2009. - HUS novosti / čestitka, pomozimo bebama, nagradna igra /

Go down

Prosinac 2009. - HUS novosti / čestitka, pomozimo bebama, nagradna igra / Empty Prosinac 2009. - HUS novosti / čestitka, pomozimo bebama, nagradna igra /

Postaj  Dalibor on 15/12/2009, 14:11

Prije točno godinu dana 9. prosinca 2008. rodjena je u eRepubliku nova država - eHrvatska. Tada nova država brojila je svega 20-ak eHrvata, ali uspjela se od tih dana do danas uzdići i postati jedna od najjačih vojnih sila u eRepublik-u. Danas, godinu dana kasnije, eHrvatska je uz eRumunjsku (našeg dragog i odanog saveznika) jedina država eSvijeta koja nikada, da ne čudite se, NIKADA, nije izgubila niti jedan svoj teritorij u ratu.

Posebnu važnost tome povijesnom danu nama u HUS-u daje činjenica da je taj dan ujedno i dan rodjenja Hrvatske ujedinjene stranke, pa mi stoga danas na ovaj dan slavimo dva rodjendana.

Ovom prilikom čestitamo svim gradjanima i gradjankama eHrvatske prvi Dan edržavnosti, te svim članovima i članicama naše stranke čestitamo i zahvaljujemo na radu u ovoj godini koja je za nama, jer bez Vas ne bi bili ono što jesmo - jedna od najstarijih demokratnih stranaka u eHrvatskoj.

Povodom ovog povijesnog dana za Hrvatsku ujedinjenu stranku, organiziramo za sve članove i članice stranke do levela 12, koji ostave komentar - Q1, nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti jednu Q1 kuću.

Bez obzira što je ePraznik, naš rad ne staje, te vas stoga želimo upoznati s aktualnim projektima naše stranke.

Idejom i savjetodavnom pomoći istaknutog člana HOS-a Zelje, te entuzijazmom člana naše stranke CroCarlita, Hrvatska ujedinjena stranka se pridružila projektu zadržavanja eBeba koji vodi jačanju naše eDržave. Ujedno zahvaljujemo Zelji i CroCarlitu na nesebičnom trudu koji ulažu u ovaj projekt.

Ukupno smo do sada podijelili 124 komada kruha i na taj način zajedno s CroCarlitom uspjeli potaknuti 60% beba koje su prošle kroz njegovu Trening kompanija- Karte da nastave s igrom. Za detaljnije statističke rezultate prvog tjedna projekta, pročitajte CroCarlitov članak .

Uz navedeni projekt, naša stranka je u zadnjih mjesec dana u dvije akcije “Besplatni Kruh” podijelila preko 350 komada kruha, no nismo se tu zaustavili.

Pokrenuta je i HUS oružarnica koja je u fazi uhodavanja, te bi ubrzo trebala započeti s radom. Osnovna namjena oružarnice je dijeljenje oružja članovima i članicama stranke koji ne pripadaju vojnim organizacijama, prilikom napada na Lijepu našu, te reguliranje cijene oružja na tržištu prilikom povećane potražnje, te samim tim i rasterećenje državnog budžeta.

Hvala na čitanju. Nadamo se da ćete podržati nas ili barem naše projekte. Ujedno pozivamo sve naše nove članove, ukoliko nisu, da se aktivno uključe u rad stranke i naše projekte te da nam se priključe na stranačkom forumu. Ideje su uvijek dobrodošle.

I još jednom, svima vama sretan dan eDržavnosti.

123dudo
Predsjednik HUS-a
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.