Prosinac 2009. - TOTAL WAR - DAN D !!!!

Go down

Prosinac 2009. - TOTAL WAR - DAN D !!!! Empty Prosinac 2009. - TOTAL WAR - DAN D !!!!

Postaj  moretousic on 15/1/2010, 07:12

TOTAL WAR - DAN D !!!!

Evo jedan članak dok ne dođe službeni od vojske u vezi današnjih dešavanja. namijenjen je novijim igračima koji ne prate baš situaciju...

Jutros, prije 9 sati, PHONEIX je pokrenuo ogromnu ofanzivu na Rumunjsku!!
Napad Mađarske na Rumunjsku je za večinu starijih igrača ŠOK kojem se malo ko nadao.. čini mi se da nakon svih ratova, svih ofanziva, da se vračamo na početak Smile) Samo sad s obrnutim ulogama..

99% da je ovaj Mađarski potez napravljen da prebaci rat iz azije na neko drugo mjesto, u ovom slučaju, balkan, Evropa... Nakon Američkih uspjeha u Aziji, nakon što su shvatili da je EDEN sve bliže Hellokitty, njihovoj žili kucavici ekonomije, najvažnijoj regiji, osim toga, u opasnosti je i Indonezija, regija karnataka, a nije ni daleko čuveni WSR, jednostavno su bili spremni i do jučer na nezamislivo, da napadnu tvrđavu zvana RUMUNJSKA ,samo da ne izgube najvažnije regije PHONEIX sveza, jer bi to značilo kraj rata.

Vidjet ćemo što će biti, Phoneix je po realnoj snazi, kad bi gledali čisti DMG još uvijek poprilično jaći od EDENA, ali svi znamo da je taktika i organiziranost jednako važna kao i količina DMG-a.
Uglavnom, zahvaljujući taktici EDEN je i uspio slaviti u nekoliko važnih bitaka u zadnje vrijeme, te se približavamo Phoneixu. Phoneix je jednostavno prisiljen da pokuša povratiti incijativu, Amerika je sve jača, Poljska za 3-4 mjeseca če biti gigant, Španjolci su sve luđi, Rumunji se pokušavaju vratiti na scenu, jednostavno, Phoneix nema što čekati. Doduše, kako sam rekao, još uvijek su jači, zahvaljujući Mađarima koji su savez za sebe, Srbijom koja postaje brutalno jaka, ali ipak ograničena na svoje regije zbog svog položaja, ali rusi su se uspavali, Indonezija je naglo zašutila, svjesna da više nisu toliko sigurni pred Amerikom, Iran je pred vratima pakla, Francuzi također, Italija, Njemačka,Slovenija, čekaju svoj red, a tu bi mogli dodat i Englesku, kojoj EDEN nije zaboravio izdaju i piše joj ček za naplatu...

Uglavnom, stanje se po Phoneix vrti u neželjenom smjeru za njih. Stoga, ova ofanziva im treba da se pokušaju vratiti na početnu poziciju, u kojoj su imali veliku prednost pred EDENOM.

Vidjet čemo, do sad su to vrlo loše radili, ali ovog puta se čini vrlo opasno. Ulog je veliki, aktivirali su Rumunjske MPP-ove, ali bez amerike, što je vrlo važno, Rumunji su izgubili MPP s USA zbog razmjena teritorija u Kini, i Mađari su to iskoristili. Da su imali još MPP s USA, Mađari sigurno ne bi napali.
Ovako, napali su, imaju prednost iznenađenja, do 9 sati su srušili zid i ušli 500.000 u minus!! Nije nešto strašno puno, ali ipak....

Ostale bitke:

Bugarska napala Rumunjsku: Ovo je ustvari Napala Srbija. Rumunjska je pod napadom s dvije strane, Srbija napada preko aktiviranih MPP-ova, kao i Rusija i ostali..

Hrvatska napala Sloveniju: Ovo smo čekali. Dok pišem članak sam vidio Smile) Očekivano, moramo razvući DMG s Rumunjske. Vjerovatno će Srbi braniti Sloveniju, i već to nam je ogroman uspjeh u odvlaćenju DMG-a. Zapamtite da će i USA koja nema MPP s Rumunjskom, vjerovatno pomoći.. Bit će problem zadnja regija, ali vidjet ćemo. to smo htjeli,dobili smo, idemo dati sve od sebe.

Špnjolska napala Francusku: Ovo je očekivano, španjolci žele dokrajčiti Francuze. Ili odvuć DMG,svejedno..

Španjolska napada Italiju: Španjolci se ne bore tu mnogo,ali dobro za nas... Ako se približe Sloveniji s druge strane, vrlo povoljno za nas...

Bugarska napala Grčku:: battalgazi je stari lisac.. Bugarska je žrtvovana, to je očito, ako ova ofanziva ne uspije, Bugarske nema više. Ali, s ovim su pomogli Turcima d se odblokiraju, te je došlo do sljedeće opasne situacije :

Turska napala Grčku: turci odblokirani, i napadaju Grke, sa svim MPP-ovima...Vrlo opasna situacija za Grke..Možda ne danas, ali u sljedećim danima....

Ma bit će sigurno još mali milion ratova danas, jedno je sigurno, EREPUBLIK SERVERI danas polažu maturu, ja mislim da će cijeli sistem pasti Smile) Cijeli svijet je u ratu!!

Glupo je prognozirati što će biti, ovo je TOTAL WAR! važnije od svega je da slušamo zapovijedi, borite se po službenim zapovijedima, bez obzira jeste li u vojsci ili ne!!

Svi su svačije MPP-ove aktivirali, gotovo e s dosadom u erepubliku! bit će poraženih, bit će osvojenih, ali bit će i zabave! JURIIIIŠ!!!!

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.