Sijecanj 2010. - Slavlja u Srbiji i u Hrvatskoj u prosloj godini

Go down

Sijecanj 2010. - Slavlja u Srbiji i u Hrvatskoj u prosloj godini Empty Sijecanj 2010. - Slavlja u Srbiji i u Hrvatskoj u prosloj godini

Postaj  moretousic on 18/1/2010, 01:07

Slavlja u Srbiji i u Hrvatskoj u prosloj godini

Odlucio sam malo sada kad smo se svi odmorili od alkohola i slavljenja Nove godine, napisati mali članak tko se veselio a tko tugovao u protekloj godini.


Srpska slavlja u protekloj godini:


- Napokon nastanak Srbije

Nakon političkog PTOa Austrije i krađa austrijskih novaca, srpski igraci u eRepubliku napokon dobivaju svoju komad zemlje na eKarti i počinju se useljavati, jos se danas sječam kako je Azoo lazoo (tako nekako mu je vec nick isao) skupljao novce za karte i djelio svima da se presele.
Bio je to sretan događaj, i prvi veliki uspijeh u srpskoj povijesti.

- Vraćanje srpskog predsjednika, i vračanje kongresa u srpske ruke

Iako se to i znalo da se mi zli Hrvati necemo zadržavati zauvijek u kongresu i u uredu predsjednika već na sljedečim izborima, ovo je ipak bio sretan dan i uspijeh. Srbija je napokon mogla postaviti svog predsjednika (Lipeca) i vratiti kongres u svoje ruke.

- Vracanje originalnih regija u sastav Srbije

Iako su Srbi objektivno samo sjedili i gledali kako Mađari osvajaju hrvatske osvojene srpske regije dok je Hrvatska bila pod PTOom, a i dok su Indonezani tankali kao ludi da pobijede u sprskim bitkama za vračanje regija, to su ipak vjerovatno bili najsretniji dani u povijesti Srbije.

- TO Hrvatske

Zajednicka akcija sa Mađarima u kojoj su Mađari imali glavnu ulogu, ovo je bio ipak naravno sretni događaj jer su Srbi i Mađari isprintali velike sume HRKa i podijelile ga i mjesecima uništavale hrvatsku ekonomiju

Kao što se da zaključiti, močna Srbija u protekloj godini prakticki nije ostvarila nijednu vojnu pobijedu, osim pobijeda u 2 bitke protiv Hrvatske dok je Hrvatska bila pod PTOom i na drugoj strani napad Mađara a u Srbiji cijeli tadašnji PEACE došao. Tu je i zauzimanje rumunjske regije koju su osvojili od Bugarske, ali tu se Rumunji doslovno nisu borili jer im ta regija nije ni trebala.
Omjer poraza i pobijeda je negdje 8 na prema 3(skoro 3 puta vise ste izgubili nego dobili), tako da se Srbija na tom polju se baš i nije proslavila.

Što se tice TOova, jedini uspijeh je PTO Hrvatske, ali uz ugromnu pomoč Mađarske, što je za vaše kapacitete premalo te to nije bio samostalni PTO.


Hrvatska slavlja u protekloj godini:


- Nastanak Hrvatske

Nakon dugog držanja države JAR pod hrvatskom vlascu, admin navjescuje dolazak Hrvatske u igru. Pocetak nije mogao krenuti bolje, odmah je došao i baby boom, najveći ikada tada u povijesti eRepublika zapravo to je prvi masovni baby boom ikada u eRepubliku, to je tada bilo nešto totalno novo.

- Zauzimanje sprskog kongresa

Upočetku fail, kasnije radost jer su neki srpski kongresmani napusili kongres i Hrvati su dobili vecinu. Nažalost, printali RSD nismo. (:/)

- Prvi srpski predsjednik - Hrvat

Nakon što je srpski kandidat za predsjednika banan na dan izbora, BorKan dolazi na mjesto PRVOG predsjednika Srbije. Vjerujem da se mnogi Srbi i dan danas mnogi toga sijete, ali žele zaboraviti. Smile

- Osvajanje 5/7 Srbije

Da, u 4 regije je stisnut retreat, zadnja bitka je trajala 24h po procedori. Zašto? Vrijeme nije bilo na našoj strani i nije bilo vremena da se osvoji cijela Srbija regularno jer bi BorKan bio maknut sa predsjenika Srbije (tada je Srbija imala kongres u svojim rukama).

Za jednu malu usporedbu oko retreat kako zapravo to Srbija radi - trenutni put u Aziju se radi na ideji čega? Na ideji retreata bitke kako bi Srbija došla do Azije. (onoliko puta koliko če se u ovom stiskati retreat, toliko Hrvatska neće u sljedečih 100 godina)
U čemu je razlika?
Hrvatska se je potrudila i napravila TO Srbije kako bi dobila opciju retreat, što je napravila Srbija? Srbija je došla na kanal i rekla saveznicima predajte bitke da dobijemo put za Aziju. Wink
(Ovo sam napisao kako bih zaobišao komentara Srba da samo znamo osvojiti regije retreatom, btw pokazli smo jučer u Sloveniji neke stvari)

- Vračanje vlastitog kongresa, i zauzimanje talijanskog kongresa

Nakon TOa, u Hrvatskoj se lakše disalo te su porezi/minimalna plaća vraceni kako trebaju biti. No ono bitnije je zauzimanje talijanskog kongresa, razlog je bio kako bi se vratili ukradeni HRK od strane Mađara i Srba, no kako HRK nije vračen, isprintane su velike sume ITLa te je ovo bila jako slatka osveta PEACEu za prošlomjesečni TO Hrvatske.

- Srpski pad u Slavoniji, prvi put, drugi put....peti put.....Mađarski pad u NW prvi put, drugi put, treci put....

Vjerovatno najzanimljivije razdobolje u eHrvatskoj povijesti. Tijekom svake bitke je vladala velike euforija i nervoza naravno, ali slavlje nakon svake bitke je bilo veliko i nasladivanje za poraz Mađarima i Srbima je več postao uobičajen posao. Smile

- Osvajanje Slovenije

Pošto je ovo friško još, svi sve znate, ne treba puno pisati, jucerasnji dan je bio jedan od najzanimljivijih ikada u hrvatskoj povijesti, te je oboren i broj online ljudi odjednom u Hrvatskoj, te damage Hrvata u 24 sata.

U protekloj godini je Hrvatska ratovala mudro, imala je samo 3 poraza (nakon dugog opsjedanja Vojvodine Mađari su jednom uspijeli te 2 pobijede Srbije o cemu sam vec pisao) dok je broj pobijeda ogroman.
Hrvatska se 2 puta uspjesno sirila i uvijek uspjesno obranila svoje teritorije. Jedini fail je gubitak osvojenih srpskih regija, ali ako se racuna koliko su puta Madarska i Srbija izgubila u pokusajima da vrate regije + uspijesno obranjeni RWovi i to je poprilicno dobro.

Omjer poraza i pobjeda je ugrubo oko 3 na prema 24 (osvajanje srpskih regija, branjenje srpskih regija, bitke u Slavoniji, bitke u NW, 2-3 bitke u Vojvodini, te branjenje regija od Slovenaca (ajde to bas nije bilo branjenje Smile) i naravno osvajanje Slovenije)
Hrvatska je 3 puta izvrsila TO necega, srpski konges, predsjednistvo te talijanski kongres.


I da, ovo je propaganda zato sam objavio u Srbiji.

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.