Prosinac 2009. - Ideja - Hrvatska izvjestajna novinska agencija

Go down

Prosinac 2009. - Ideja - Hrvatska izvjestajna novinska agencija Empty Prosinac 2009. - Ideja - Hrvatska izvjestajna novinska agencija

Postaj  moretousic on 24/1/2010, 08:06

Ideja - Hrvatska izvjestajna novinska agencija

Zanima me sto mislite o tome da se osnuje nekakvo novo ministarstvo zaduzeno za novinarstvo ili da se u sklopu jednoga od njih pokrene projekt HINA. Svjedoci smo da dnevno u ehrvatskoj u najboljem slucaju izadje jedan zanimljiv clanak vezan direktno uz erepublik.Mnogi noviji igraci cesto ostanu u igri zbog kakvoga kvalitetnoga clanka, time im se pruza uvid u trenutna dogadjana u esvijetu a i u same mehanizme igre, takodjer mnogi relativno stariji igraci nisu odusevljeni ehrvatskom medijskom scenom.

Ova organizacija bi predlagala zainteresiranim novinarima clanke za prijevod i objavu, novinari bi ovisno o velicini clanka i kvaliteti i brzini adaptacije/prijevoda dobijali prikladnu nagradu (gold, dva , tri) Naravno kontaktirali bi se autori orginalnih clanaka koji bi zauzvrat dobili mjesto za promidzbu u tim clancima (a time i vise subscribera, citatelja , votova itd) Recimo u ovome trenutku u USA postoji masa kvalitetnih clanaka o trenutnoj globalnoj situaciji...

Ovo bi vjerujem dosta ozivjelo ehrvatski medijski prostor, pruzilo bi kvalitetne i pravodobne informacije a sto je najvaznije dalo bi buducim ehrvatskim novinarima primjer za sljediti sto se ocekuje od njihovih clanaka, i o cemu pisati u erepubliku.

Projekt bi mogla financirati ili potpomagati drzava ili bi se mogao financirati donacijama citateljstva, vjerujem da bi mnogi od nas dali novaca za poboljsanje ehrvatskoga medijskoga prostora.

Toliko za sada :=)

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.