Ozujak 2009. - :: OPOMENA SVIM VLASNICIMA FOOD KOMPANIJA ::

Go down

Ozujak 2009. - :: OPOMENA SVIM VLASNICIMA FOOD KOMPANIJA :: Empty Ozujak 2009. - :: OPOMENA SVIM VLASNICIMA FOOD KOMPANIJA ::

Postaj  InChY on 13/5/2009, 14:55

Prateći stanje food sektora i ponudu kruha na marketu vidim da visoka cijena hrane nije samo dnevni trend nego pravilo ostvarivanja extra- profita vlasnika koji bez imalo socijalne osjetljivosti podižu cijenu.

~Pohlepom do profita~
Dok se cijene Q2 kruha na svjeskom tržištu kreću od 0.045 do 0.055 golda, domaći proizvođači koriste svaku priliku podižući cijenu do vrtoglavih 4.2 kn (0.08 golda).
Shodno tome, vlasnici Q3 i Q4 kompanija uredno prate taj trend pa opomena ide i njima.

S obzirom da se cijena graina nije drastično promijenila, za ovaj nesmotren i sebičan potez vlasnika ne vidim nikakvo opravdanje, osim pohlepe i želje za što većom maržom.

Dok vlada pokušava na sve načine poticati proizvođače i radnike, kroz programe povećanja produktivnosti, poticaja izvoza, pomaganja novim i potrebitim građanima, vlasnici ne gledaju dalje od vlastitog nosa i uporno ruše sve što gradimo i što smo gradili zadnih par mjeseci.

Iskreno, ljut sam i upozoravam sve proizvođače hrane da dovedu cijene u normalne granice, inače ću biti prisiljen intervenirati čime će zažaliti što su me doveli do toga.

Sumski
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.