Travanj 2009. - Prodaja na crno --> Sretan Uskrs

Go down

Travanj 2009. - Prodaja na crno --> Sretan Uskrs Empty Travanj 2009. - Prodaja na crno --> Sretan Uskrs

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 16:46

Dobar Vam dan eHrvati.

Ovaj članak ću posvetiti "švercanju", odnosno u ovom slučaju za Vas, korisnom švercanju.

Ovako, ja se trenutno igrom slučaja nalazim u Indoneziji. Tamo sam zavrišo, da budem iskren, zbog novca kojeg nemam na odmet. Naime, zadnjih tjedan dana sam živio i ratovao u Rumunjskoj, ali kada bih si kupio hranu, pokoje oružje, nije mi ostajalo baš ništa novca za "crne dane". I tako u potrazi za kojim novčićem više, počeo sam pregledavati tržišta rada, plaće koje se nude i stanje na Monetary Marketu u pojedinim zemljama. Tako sam, mogu reći nažalost, primjetio da imam priliku za dobru zaradu baš u nama eHrvatima, neprijateljskoj Indoneziji.

Sa svojim skill-om mogu zaraditi sasvim pristojan novac, naravno, za mene koji igram tek 2 mjeseca to je lijepa svota, za iskusnije igrače bi bilo, kako se kaže, crno ispod nokta. Da naglasim, na tu ponudu sam naletio slučajno jer je jedan poslodavac u razmaku od par minuta od kada sam pogledao stavio pa maknuo tu ponudu, a u međuvremenu sam se ja zaposlio, tako da se ne krećete masovno seliti u eIndoneziju jer sam do ovoga došao slučajno. Kada se sve sagleda, oni ne žive bolje nego mi u našoj dragoj eHrvatskoj.
I da naglasim, da ne dobijem "jezikovu juhu" od mog dragog zapovjednika, ne borim se na njihovoj strani dok sam u eIndoneziji :-)

Evo ukratko sam objasnio kako i zašto sam završio u eIndoneziji.

A sad da se vratim na temu zbog koje sam napisao članak.

Čim sam došao u eIndoneziju, sjetio sam se naravno svih svojih dragih (e)sunarodnjaka.
Naime, otišao sam na već svima poznatu stranicu ereptools
i malo uspoređivao cijene proizvoda sa cijenama na našem tržištu u nadi da ću naći nešto što nemamo u eHrvatskoj ili je osjetno jeftinije. Tako sam našao par proizvoda i odlučio to podjeliti s vama, jer kada sam već ovdje, da to malo i iskoristimo.

q4 Weapon = 1.030 Gold-a --> (1,584 Gold-a)
q5 Weapon = 1,786 Gold-a --> (2,178 Gold-a)

q3 Moving ticket = 1,105 Gold-a --> (nema)

q3 Kuća = 18,280 Gold-a --> (nema)
q5 Kuća = 41,890 Gold-a --> (nema)

Prva cijena je cijena proizvoda u eIndoneziji, a ona u zagradi je cijena u eHrvatskoj.
Ima još nekih proizvoda koji su jeftiniji, ali ništa značajno pa ih neću ni pisat jer mi je cilj, kao i svima, očuvati eHrvatsko tržište.

Ono što Vam nudim je, ako je netko zainteresiran za neki od ovih proizvoda, neka mi pošalje PM, koji proizvod želi i donaciju po cijeni koja ovdje piše. Naravno, u Gold-u. Ja ću potom njegovim novcem kupiti proizvod i poslati ga istome. Cijene se možda budu mijenjale pa ću i ja shodno tome, update-ati članak.

Cijene su napisane kakve zaista jesu, znači ja od toga nemam nikakav profit, sve ostaje na Vama, ako budete zadovoljni, možete poslati gift ili koju kunu u znak zahvale, ali nije potrebno. Ovo radim sa zadovoljstvom jer znam da Vam mogu pomoći.

Madam se da mi nećete zamjerit na ovoj akciji, jer ovo ću napraviti samo sa proizvodima kojih nema u eHR ili su bezobrazno skupi, pa možda se ovim postigne da malo padnu cijene. Ovo ne bih nazvao švercom jer ja od ovoga ne profitiram ni Kune, nego mi je cilj bio pomoći onima koji žele neki od ovih proizvoda bez da se moraju seliti da bi ga kupili u drugoj državi. Stoga, kao što vidite, nemam loše namjere.

U eIndoneziji ne mislim biti još dugo, pa ako ima zainteresiranih neka mi se jave čim prije.

Vjerujem da neću sutra pisati novi članak pa da napišem odmah:

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS VAMA I VASIM OBITELJIMA.

Hvala Vam na čitanju i podršci koju pružate novinama.

MB

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.